Ventilationskrav til brændeovn

Ventilationskrav til brændeovn  Hvis du skal installere en brændeovn, skal du gøre det på en korrekt måde. Du skal tage hensyn til alle ventilationskrav, og sørg for at installere det korrekt. Hvis du allerede har en brændeovn installeret, skal du sørge for, at kravet til ventilation af brændeovnen er opfyldt.

Preliminary Requirements

Før du begynder at installere din brændeovn, skal du kontakte dit forsikringsselskab. Du skal overholde deres regler og retningslinjer; ellers kan det resultere i tab af dækning. Mange forsikringsselskaber giver dig ikke dækning, hvis brændeovnen ikke er installeret korrekt. Af denne grund skal du ansætte en professionel til at hjælpe dig.

Sikkerhedskrav

Sørg for, at pejsen er placeret i et ikke brændbart område. Det er absolut nødvendigt, at gulv og vægge omkring komfuret og ventilationsrørene er brandsikre. Hvis gulvet ikke er ubrændbart, skal du oprette et ildsted. Denne ild skal være 16 tommer foran ovnen og 10 tommer på begge sider.

Kogepumpe Krav

Kogepipen, der skal bruges til at ventilere røgen, skal følge specifikke krav. Du skal anskaffe en dobbeltvægs stålkomfur. Det er også tilrådeligt at få en tre-vægs komfur. Når du installerer ovnen, skal den være mindst 9 tommer væk fra den brandsikre væg. Komfuret skal være mellem 2 til 8 tommer i diameter; Følg producentens påkrævede stovepipe diameter. Du bør aldrig få ovnen til at løbe vandret. Brændeovnen, der forbinder skorstenen, skal være mindre end 10 meter lang.

Rørrørskrav

Du skal sørge for, at røggangen strækker sig 3 meter over huset. Røggangen er den sidste del af ventilationssystemet, hvor røgen slippes ud. Byområder vil kræve, at røggangen skal være mindst 2 meter over alle andre bygetag i en 10-fods radius.

Tilslutningskrav

Ved tilslutning af rørene til ovnen skal du bruge mindst tre skruer og rørene skal låses fast. Der skal være lidt eller ingen luft, der smutter ind i rørene fra huset. Det kræves af National Fire Protection Association, at luften i dit hjem er helt adskilt fra ventilationsluften. Dette gøres bedst ved tæt tætning og installation af et direkte udluftningssystem.

Yderligere krav

Brændeovnen eller ventilationssystemet kan ikke installeres i et soveværelse, hvor nogen sover. Forbrændingsluftindløbet bruges til at give ovnen luft udefra, og den skal være over sneniveau. Ovnen skal være 36 meter væk fra den modsatte side af væggen, medmindre den er beskyttet. Hvis det er tilfældet, kan du holde det 12 meter væk.

Anden Artikel

Sådan fjerner du baggrundsindlæg fra et vægkort
Mudroom Floor Ideer
DIY køkkengulve
Ceiling Material Ideas
Oplysninger om vådsave til flise
Hvad er eksponeret Aggregate?
Komponenter af solvarmer
Sådan fjerner du keramisk flise fra bruseren
DIY Epoxy Garage
Sådan bruges Cirkeltænger
Palm Sander Sikkerhed
DIY Opvarmet flise
Sådan installeres en marmor tæller i køkkenet
Sådan installeres en Schlage Dørknap
Måder at isolere et loft
Sådan hænger du en forhængt frontdør med sidelængder
Elektriske Tømrerværktøjer
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan tegner du et indrammet jacuzzi
Arkitektonisk Shingle Information