Værktøjer til skæreflise

Værktøjer til skæreflise  Afhængigt af den type flise man installerer og størrelsen af ​​flisearbejdet er der forskellige muligheder for at skære fliser. Mens mere end en metode til at skære fliser kan arbejde for projektet, er det nogle gange bedre at bruge en metode over en anden. At lære, hvilke værktøjer der er til rådighed, kan hjælpe med til at gøre beslutningen nemmere.

Tile Nippers

Tile nippers er et håndholdt flise skæringsværktøj, der bruges til at 'bide' ud af flisen, ligesom et par skær skærer papir. Brug dem til små arbejdspladser eller mosaikfliser. Par fliser med andre skæreinstrumenter til specialskæringer som kurver eller udløbsudskæringer.

Carbide Tipped Pencil

En karbidstivet blyant bruges til at score fliser, inden de snapper dem. Pennen griser ind i en keramisk flise s glasur, der skaber et svagt punkt. Brug fliser til at slå af flisen på dette tidspunkt, eller brug den slidsede bagside af blyanten til mindre job. Denne metode fungerer fint for kun at klippe nogle få fliser eller til skæring af tyndere keramiske fliser.

Resultat og snapværktøj

Et scorings- og snapværktøj virker som den karbidstive blyant, men i stor skala. Placer flisen på den flade borddel, kør bladet over det skubber ned for at snappe. Det gør præcise udskæringer hver gang og fungerer godt for alle typer keramiske fliser.

Glasskærehjul

Fliserne fungerer godt for mosaikfliser i sten, keramik eller porcelæn, men de kan knuse glasfliser For at skære glasfliser manuelt skal man bruge et glasskærehjul. Skærehjulet er formet som fliser med et håndtag, der er presset, men snarere end at skubbe ned på flisen skiver det med to bevægelige hjul der presser sammen. Brug et glas skærehjul til små glasfliser.

Tile Saw

En flise sav kan skære enhver type eller størrelse af flise. Brug en standardklinge til keramik, porcelæn eller stenfliser eller et specielt diamantkværdblad til at skære glasfliser. Hvis det ønskes, byttes fliser savbladet til et bullnosing blad, der kan gøre færdige endefliser af porcelæn eller sten.

Anden Artikel

Enkle anvisninger til at bygge et skurkamp
Radialsag Anvendelser
Typer af Wall Studs
Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
Sådan tilføjes molding til en flad dør
Sådan Refinish Birch Køkkenskabe
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Betonformel
Sådan tilsættes vand til latexmaling
Idéer til de forreste trin i et hus
Fjernelse af trædæk
Over Ground Deck Ideas
Nem måde at løfte krydsfiner til anden etage
Mdf farer
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
Sådan: Crown Moulding på kabinetter
Hvordan genanvendes polystyren?
Hvad er fordelene ved træskruer?