Værktøj til fliser

Værktøj til fliser  Når det kommer til boligforbedringsprojekter, vises installering af keramiske fliser næsten altid på listen over job at gøre. Et individualiseret job, der forbereder overfladen og lægger fliserne kræver specialværktøj. De fleste værktøj til flisebelægning er til rådighed til udlejning i boligforbedringsbutikken.

Slibet fløjl

Næsten hvert keramisk flisearbejde på et tidspunkt begynder med at sprede klæbemiddel. En hakket trowel giver brugeren mulighed for at påføre klæbemidlet i ensartet tykkelse, så flisen holdes. Trowels er tilgængelige med hak på forskellig dybde for at kompensere for den type flise.

Margin Trowel

Et multifunktionsværktøj, en marmorbrøndsfund finder anvendelse som en blandet trowel, påføring af fugemasse og skæring af fugemasse. Det finder så meget brug i hånden af ​​en ekspert fliser setter som ethvert andet værktøj, som hun kan bruge.

Keramisk fliser Cutter

Flise er sjældent sat i et projekt, før nogle af fliserne er skåret til at passe. Den keramiske fliser cutter er bestemt et af specialværktøjene til rådighed for at få jobbet gjort rigtigt. Ved at anvende en syntetisk diamantsnit gør fliserne skrå og lige snit på de fleste typer fliser. Selvom fliseblade er tilgængelige for $20 eller mindre, løber de bedste fliser til større job i nærheden af ​​$300 eller mere i 2010. Du behøver ikke betale det, da fliser er også tilgængelige på værktøjsudlejningsbutikken .

Tile Nippers

'Lige en lille snip her og klippe et hjørne der, og denne flise passer.' Lignende ord gør ingen tvivl ind i hver flis setters tanker under et job . Det er her, hvor fliserne kommer til nytte. Tile nippers er keramiske fliser cutters, der fungerer mere som ekstra store fingernail trimmere. Der er ingen grænser for formerne og udskæringerne med et godt par fliser.

Indramning og tømrerfelt

Hvis der ønskes en lige, firkantet snit, er en lige linje først nødvendig. Tømrere kvadrater, også kaldet speed squares, er det nemmeste at klare, når tilberedning af fliser til skæring. De kan finde mange flere anvendelser til flisebelægningsprojekter, som f.eks. Kontrol af firkantede kanter eller ulige vinkler, når du forbereder hjørne- eller kantfliser.

Anden Artikel

Tips om fliserne
Hvordan man opbygger en elliptisk dørpære
Sådan installeres hardware på trædøre
Sådan appliceres gulvnivelleringsforbindelse
Sådan monteres væg hyldebeslag
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Hvad forårsager gulvfliser at komme løs?
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Typer af bordsave
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Tile Cutting Tricks
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan installeres kuglelejer skuffer
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
DIY: Porch Ceiling
DIY Opvarmet flise
Palm Sander Sikkerhed
Sådan finder du en god snedker