Vægisolering DIY

Vægisolering DIY 

1.

Fjern sidesporet fra dit hjem for at afsløre kappen. Ideelt set behøver du ikke at fjerne alt sidespor, bare de stykker, der svarer til området lige under den øverste plade af væggen i hvert værelse. Hvis dit hjem har sidespor, kan du ikke fjerne hulletilslutninger til plaster hullerne.

Du kan vælge at installere isoleringen fra indersiden af ​​huset, men du skal lægge alle gipsvæggen og male igen, når du er færdig.

2.

Find stifterne i væggen med en stud finder. Brug dit hulsave og bore for at skære et hul mellem hvert par studs. Gør hullet lidt større end dysen på indblæsningsisoleringsapplikatoren, du lejede. Hvert hul skal være så højt på væggen som muligt og lidt under toppladen. Afhængigt af hvilken type isolering du vælger, kan du springe over studs, der har elektriske kasser i dem på grund af potentielle brandfarer. Bor et andet sæt huller under vindueskarme for at isolere der.

3.

Sæt en klud omkring dysen på isoleringsmaskinen, så isolationen ikke kommer ud af hullerne. Sæt dysen sikkert i det første hul.

Læg isoleringsmaskinen med isolering. Med en person, der holder dysen og den anden person, der betjener maskinen, skal du fylde den første sektion med isolering.Du ved, at området er fyldt, når maskinen ser ud til at arbejde hårdere. Træk dysen lidt ud og tilføj mere isolering for at fylde hulrummet helt op til toppen.

5.

Gentag denne påfyldningsproces, indtil alle hulrum mellem vægtapperne er fulde af isolering. Sæt hullerne med ekspanderende skumforsegler. Sæt sprøjtespidsen i hullet og påfør forsegleren, indtil den løber ud i hullet. Lad det indstilles op og tør helt. Skær eventuelt overskydende med en serrated kniv.

6.

Udskift ydersiden.

Eller brug gipsvægsforbindelse til hullerne i det indre rime overfladen og male væggen med matchende maling.

Tips og advarsler

 • Brug altid en ansigtsmaske, når du håndterer isolering.
 • Spring sektioner, der indeholder en skorsten eller lysarmatur. Isolering i disse områder kan forårsage brandfare.
 • Mens vægisolering typisk er en del af nybyggeri, er det muligt at installere vægisolering i eksisterende vægge. Cellulose er et populært valg for vægisolering, fordi det er billigt og fremstillet af en vedvarende ressource. Cellulose kræver et specielt installationsværktøj, som du kan leje. Du har også brug for mindst en anden person til at hjælpe dig. Mens præp arbejder tager en stor del af tiden på dette projekt går den faktiske isoleringsinstallation hurtigt. Afhængigt af husets størrelse kan du muligvis afslutte projektet på en weekend.

  Anden Artikel

  Problemer med Betonbordene
  Sådan tilberedes et garagegulv til plet
  Sådan installeres underlayment
  Bygningsinstruktioner for, hvordan man laver en klit
  Vægfliseforstøvningsinstruktioner
  Sådan Layout en garage
  Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
  Wire Cutters u0026 Sikkerhed
  Sådan vurderer du prisen for New Vinyl Siding
  Færdighedssaginstruktioner
  Installation af radiant gulvvarmeplade på pladen
  Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
  Hvordan man designer franske døre
  Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
  Hvordan virker Low-E Window Film?
  Sådan Remodel et luksuriøst køkken
  Sådan installeres granit flise gulve
  Sådan skæres hævede paneldøre
  Sådan installeres et casement vindue
  Sådan installeres Maple Flooring