Typer af tæppebaggrund

Typer af tæppebaggrund  De fleste tæpper stanses gennem en bagside med en række nåle, og tæppebaggrunden, der ses visuelt, bruges til at holde fiberen mellem den primære og sekundære understøtning med latexlim. De dyrere tæpper bruger en bedre kvalitet latex og tæppebaggrund for at sikre en langvarig installation.

Action-Bac

Action-Bac tæppebaggrund er en strækbar tæppebaggrund lavet af et væv eller væv af plast. Gulvtæpper med Action-Bac-understøtning, når de er våde, strækker sig ofte til det punkt, hvor det selv efter tørring virker løs eller baggy. Brug Action-Bac tæppebaggrund i et rum, der ikke er udsat for høj luftfugtighed.

Fugtbarriere

Fugtbarriere tæppebaggrund er almindeligvis sammensat af fast vinyl eller urethan, med hovedformålet at holde vandbaserede udslip fra siv gennem tæppet. Mens dette er et positivt aspekt ved denne tæppebaggrund, er der en ulempe; fugt somme tider bliver fanget, forhindrer korrekt fordampning og forårsager beskadigelse af betonen og limen.

Polyurethan

Polyurethan tæppebaggrund er faktisk en polymerharpiks, der anvendes under efterbehandling. Under hærdning reagerer den og skaber en skumlignende tekstur. Denne form for tæppebaggrund indhyller garnet, hvilket giver det ekstra tuftbind såvel som en pude. Derudover virker det også som vandafvisende for at skabe en fugtbarriere.

Anden Artikel

Unikke ideer til forbedring af hjemmet
Hvordan man dimensionerer Gutters u0026 Downspouts
Sådan fjerner du en gammel Tub Surround
Sådan behandles Bare Wood
Sådan laver du Shiplap Siding
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
Sammenligning af Solar Attic Fans
Palm Sander Sikkerhed
Sådan Reface Pejse
Hvordan man opbygger et flydende gulv
Marmor Gulve Ideer
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Pris sammenligning af bambus gulv og kork gulv
Fare for hydrogen
Hvordan man laver Cedar Shingles
Hvordan man opbygger en gårdhave med betonblokke
Hvordan man vælger en bordplade
Sådan installeres Cedarbeklædning
Sådan fjerner du Old Countertop Laminate
House Insulation Ideas