Typer af skærme til en screenet veranda

Typer af skærme til en screenet veranda  Afskærmede porches konfronterer billeder af dovne aftener på en veranda sving, sipping iced-tea eller limonade og taler med venner og familie. Når du bygger eller ombygger et afskærmet veranda, er den slags screening du bruger en vigtig beslutning. Skærme kommer i mange forskellige materialer og farver, med nogle screeningsmaterialer mere velegnede til bestemte klimaer og anvendelser.

Aluminium

Letvægts og billigt at producere. aluminium screening er almindelig. Disse skærme kommer typisk i en af ​​tre farver: kul, sølv eller sort. Aluminiumskærme er stærke og kan tage mange års eksponering for elementerne.

Glasfiber

Vævet af glasfiber og dækket af vinylbeskyttelsesmiddel, glasfiber screening er holdbar og omkostningseffektiv. Det kan også komme i en lang række vævetætheder, fra 18 til 14 tråde per kvadrattomme til 20-ved-20 tråde pr. Kvadrat-tommer (20-by-20 er særligt effektiv i områder, hvor små insekter er til stede). Glasfiber screening kommer i en række farver og er bestandig mod elementerne. Glasfiber er ikke genstand for krympning eller farvning og modstår korrosionsbrønd.

Bronze og kobber Screening

Ligesom aluminiumsskærme, bronze og kobber skærme er fremstillet af enten metal eller metallegeringer. Disse skærmbilleder findes almindeligvis i badeområder eller områder, der udsættes for saltluft. Bronze skærmer vejret og erhverver mørke bronze patina, mens rene kobber skærme kan erhverve en grøn, gammel-kobber patina.

Andre materialer

Skærme kan også være fremstillet af epoxy-belagt stål eller rustfrit stål, der begge er effektiv i marine eller salt luft miljøer. Der er også dyrebestandige skærme lavet af vinylcoated polyester. Disse er almindeligt anvendt i lav screening paneler, hvor kæledyr eller andre små dyr kan komme i kontakt med det.

Anden Artikel

Sådan fjerner du et vægpanelbad
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan skæres glasflise med en vådsave
Gloss Kitchen Ideas
Hårde Trægulvtyper
Hvordan man laver fliser på gulvbrædder
Forskellige job i byggeri
Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
DIY træ døre
Sådan Lay Pine Gulvbrædder
Sådan Square Rough Timber
Træ Countertop Installation Tips
Sådan fliser under toilet
Fartøjsvasker vs. Fast-Overflade Vaskeskind
Sådan male træ køkken skabe
DIY Wall Niche