Trægulv Vs. Pergo

Trægulv Vs. Pergo 

Trægulve

Trægulve er en ganske forskellig kategori af gulve. Der er mange størrelser, farver, materialer, kvaliteter og udskæringer af trægulve. Der er mere end 50 forskellige træsorter, der er skåret og lavet til træplanker. Disse planker kan være forskellige størrelser og komme med varierende fejlniveauer. Der er også mange typer finish, der kan lægges på trægulve, før det er klar til brug.

Pergo

Pergo er et populært mærke af laminatgulve. Pergo gulve fås i forskellige farver, stilarter og størrelser. Pergo er også det første firma til at skabe laminatgulve. Der er flere andre mærker, som Dupont, Mannington og Armstrong, der skaber laminatgulve.

Lamineringsgulve

Laminatgulve består af flere lag. Udseendet af trægulve er faktisk et fotografi, der er indlejret i gulvet. Et hårdt klart lag er placeret over billedet for at sikre holdbarhed og forhindre fotografiet i at blive beskadiget. Højkvalitets laminatgulve kan ligner ægte trægulve.

Pris

Prisen på gulvbelægning er en stor grund til, at mange mennesker er mere tilbøjelige til at vælge Pergo eller andre typer laminatgulve. Trægulve kan være dyrt at købe, installere og vedligeholde. Laminatgulve kræver ikke omfattende vedligeholdelse som trægulve. Laminatgulve og trægulve kommer i et bredt prisklasse, men laminatgulv er næsten altid billigere.

Holdbarhed

Laminatgulv er ekstremt slidstærk og modstår ridser og beskadigelser. Trægulve er imidlertid modtagelige for ridser, skrammer og misfarvning. Nogle typer af ægte trægulve skal opretholdes med voks og andre kemikalier for at skabe en beskyttende finish. Også, når det er beskadiget, kan trægulve måske slibes og refinishes. Selvom de kan ligne ens, er Pergo og trægulve to helt forskellige typer gulve. Trægulve er et naturprodukt, der er skabt af ægte træ, mens Pergo er fremstillet i en fabrik. På trods af disse to store forskelle ligner Pergo og trægulve sig meget hinanden og kan let forveksles med hinanden.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger et 10x10 dæk
Sådan fjernes duer fra taget
Badeværelse udstødningskrav
Måder at male køkkenskabe
Korrekt færdigbehandlingsteknik
Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
Dør Trim Options
Typer af håndboremaskiner
Typer af Drill Chucks
Hvordan man opbygger øvre kabinetter
EPA WaterSense-certificering
Sådan Skift Køkken Skabe i skuffer
Mdf farer
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
DIY Opvarmet flise
Sådan Refinish en Beton Porch
Sådan installeres en mørtel seng til en flise bruser gulv
Hvordan man opbygger en Home Kickboxing Ring ud af træ
Hvordan man opbygger dine egne træhylder
Badeværelset Redecorating Tips