Tips til installation af kabinet hardware

Tips til installation af kabinet hardware  Ny hardware kan tilføje stil, funktion og sikkerhedsfunktioner til et enkelt skab eller et helt rum af kabinettet. Installation af jernhardware kan ændre kabinets udseende fra moderne til rustikke, mens tilsætning af ikke-slam hængsler hjælper med at beskytte de små fingers små fingre. Uanset hvilken hardware du vælger, kan du installere den så præcist som enhver professionel med et par håndværktøjer og omhyggelig planlægning.

Eksisterende hardware kan være din vejledning

Fjern et af hvert håndtag, knap og hængsel fra det eksisterende skab ved hjælp af en lille skruetrækker og tag dem med dig for at købe udskiftningsstykker. En udskiftning af samme størrelse er den nemmeste måde at gå i, ifølge en artikel fra Bob Vila om udskiftning af kabinets hardware. Fordi mange færdige hardwarebrikker er fremstillet med fælles afstand mellem skruer, har du masser af valg. Dette enkle trin vil forhindre forværring af returrejser til hardwareforretningen.

Start Clean

Når gammel hardware er fjernet, kan snavs og snavs eller endda grove malekanter omringe området. Dette skal fjernes for at sikre mere professionelle og klare ean installation. Fjern snavs og snavs med en mild opløsning af opvaskemiddel og vand med en svamp eller klud. Sand nogen ru kanter af gammel maling let med et emery bord eller fint sandpapir. Gnide et tyndt lag gulvvoks i det slibede område med et papirhåndklæde, hvis det har været sløvet.

Hængselstrykker

Installering af nye dørhængsler kan være frustrerende. Hvert hængsel kan have to til seks skruehuller på hver side, og de fleste døre kræver mindst to hængsler. Få hjælp til at afbalancere kabinettedøren, mens du installerer de første skruer. Hvis der ikke er nogen hjælper, skal du først fastgøre hængslerne til døren. Løft døren på plads mod kabinettet, og marker hullet med en fin tip maker, hvis døren glider. Monter en skrue i det øverste hængsel og en skrue ind i bundhængslet. Dette vil balancere og understøtte døren og frigøre dine hænder til gennemførelse af projektet.

Knapinstallation

Knapene er mindst vanskelige for alle kabinets hardware til installation. Skub bolten gennem hullet indefra, med den gevindskårne ende skubbet gennem til ydersiden. Drej knappen på gevindets gevind og stram. Hvis boltene er for lange, kan de forkortes ved at skære med en hacksav og indsætte eventuelle resulterende metalskæringer med en metalfil. Kabinet hardware bolte er lavet af blødt metal. At skære dem med boltskærere kan knuse boltens ende og anbefales ikke. Hvis boltene er for korte, skal du tage en som størrelsesguide til en hardware butik og købe længere bolte i samme diameter.

Installation på nyt kabinet eller med ulige størrelser

Hvis kabinettet ikke er klar til hardware eller Hvis du har valgt hardware med forskellig afstand end eksisterende huller, kræves der omhyggeligt måling, nivellering og huller i boringen. Oprettelse af en skabelon eller jig til præcis hulafstand i hele projektet er klogt, ifølge Alexandra Brandon i This Old House magazine.

Hængsler har brug for balance, så måle mindst en tomme fra toppen af ​​skabsdørene til top hængsel hardware placering. Mål fra bunden en lige afstand for den nederste hardware. Mark hullet steder med en fin tip markør for at undgå fejl med skrue placering. Medmindre hængslet er ekstremt tungt, vil det blive fastgjort med skruer frem for bolte. Forboring er ikke altid nødvendig, især med tynde, små skruer.

Vandret installerede håndtag skal være niveau. Hvis du ikke bruger en skabelon eller en jig, er det vigtigt at huske at nogle håndtag ikke er flad nok til at hvile et niveau oven på mens du markerer. I stedet markerer hulplaceringen let med en blyant. Placer et lille niveau på tværs af mærkerne for at bekræfte, at de er lige før boringen. Til den reneste installation skal du let rive ru materiale, der er forårsaget af boring, og sørg for ikke at miste kabinettet.

Anden Artikel

Carport Krav
Sådan fjerner du grout fra brugt keramisk flise
Typer af Hacksaw Blades
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Udvendige vindue Trim Options
Kælder soveværelse regler
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan afslutter Backsplash Fliser til Countertop
Hvordan man opbygger en Porch Foundation
Sådan installeres latte Susans
Sådan opretter du en udvendig døråbning
Sådan skæres tørt flise
Installation af en brændeovn
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Sådan installeres cementplader
Sådan måles Door Trim
Værktøjer, der bruges til at skære Clickboard laminatgulvbrædder
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan laver du en sawhorse tabel
Sådan bygger du stenfinerkolonner