Tiling jobbeskrivelse

Tiling jobbeskrivelse 

Forberedelse

Forberedelse er en af ​​nøglerne til en vellykket fliseinstallation. Det betyder at undersøge substratet og udjævne det om nødvendigt. Dette kan medføre, at der opstår spidser på bagbordet rundt om et brusebad, kontrol af gulvfladen eller brug af en selvnivellerende forbindelse for at udjævne små dale eller bølger.

Tilejob kan mislykkes, hvis et substrat ikke er korrekt forberedt. Som installatør skal du være i stand til at fortælle forskellen mellem et stabilt og ustabilt substrat, samt hvordan man bygger en.

Indstillingsmaterialer

Ud over forberedelsen og den faktiske installation af flisen er en fliser installatør skal kunne arbejde med mange forskellige materialer. Dette vil omfatte mudder, mastik, tyndt sæt, Portlandcement, epoxy og latex modificerede tynde sæt. En installatør bør vide, hvordan man bruger epoxy med marmor, latex modificerede tynde sæt med glasflise, mastiks på vægge og tyndt sæt på gulvet, samt de rigtige farver. Hvid skal bruges med sten eller glas for at undgå farvning, mens grå kan bruges med ikke-porøse fliser.

Skæreflise

Hver fliseinstallation vil medføre nedskæringer. Skæring kan være så kedelig som scoring og snapping en flise ad gangen, eller så hurtigt som at skære fliserne på en flis sav. Et installatør skal være fortrolig med forskellige skæremetoder, da værktøjerne kan variere afhængigt af jobets størrelse, flisens størrelse og flisens størrelse.

Placering af fliser

Der er mange fliser, der kun hænger flise på vægge. Dette skyldes at lægge fliser på et gulv betyder at være på knæ i flere timer lægning, skæring og fugning i fliserne. Flisebelægning kan være præcisionsarbejde, med indviklede nedskæringer og fliser lagt og foret op helt firkantet med vægge. Mens hastigheden kan komme med øvelse, betyder det at tage arbejdet med, tager tid til at tørre et job, lave de rigtige nedskæringer, forberede substratet og til sidst lægge fliserne.

Oprydning

Ingen flisinstallatør vil være inviteres tilbage, hvis installationen ikke er i uberørt form. Det indebærer forsegling af stenfliser, rensning af alle fuger, herunder fugemassage og efterlader ingen mærker eller fodspor bagved.

Fejlfinding

Når en fliseinstallation fejler, installatøren kaldes tilbage for at bestemme hvorfor. Var det installationen, flisen, indstillingsmaterialet eller substratet, fliserinstallatøren skal finde ud af. Hvis problemet var en, der kunne have været rettet under installationen, vil installatøren have at rette fejlen uden omkostninger.

Angivelse af en job

Tileinstallatører er ofte involveret fra starten. En installatør besøger hjemmet, inspicerer området og endda ledsager kunden på flisekøbsturen. Installatører modtager rabatter på de fleste forsyningshuse og for dem s grund mange installatører køber materialet selv. Alt dette diskuteres med klienten under det første besøg i hjemmet, før en kontrakt underskrives og flisen lægges.

Derfor skal installatøren være parat til at træffe forretningsbeslutninger og udarbejde kontrakter såvel. Byggehandlerne er et område, der altid er efterspurgt. Når folk ikke bygger nye, ombygger de hvad de har, som kan holde en flisinstallatør i erhvervslivet.

Flisebelægning kan være lige så simpelt som at lægge fliser af keramiske fliser, eller så vanskeligt som udjævning og lægning af et huss gulv. Der er mange facetter til jobbet, og specialisering er også mulig.

Anden Artikel

Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
DIY Solar Panel Construction
Hvordan man male et stue og den
Sådan Gipsvægge
Hvordan man opbygger dit eget garage kabinet
Typer af skuffeskinner
Hvordan man går grøn med apparater
Sådan installeres husholdnings tæppe
Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft
Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite
Sådan genoprettes en gammel trægulv
Sådan måles Door Trim
En tjekliste for køkkenreformering
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan dækker køkkenbordene
Sådan installeres Corbels
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Isolering Installation Tips
ADA Krav til drikkevandskilder
Sådan Gel Stain en glasfiber dør