Teknikker til fjernelse af vægpapir

Teknikker til fjernelse af vægpapir  Udseendet af nyt tapet kan helt ændre udseendet af et værelse. Før du fjerner tapet, skal du bestemme, hvilken slags det er og typen af ​​væg under tapetet. Det meste tapet i dag er tørt strippeligt, hvilket giver hurtig arbejde. Andre baggrunde kræver brug af vand påført på forskellige måder for at blødgøre tapetpastaen, hvilket gør det let at fjerne.

Tørrstrimning

Nyere tapet kan tørres af. Tag kanten af ​​vægpapir op med en kikskniv eller en kniv. Træk tapetet mod dig med begge hænder i lav vinkel. Dette fjerner det øverste lag af tapet eller den udskrevne del og efterlader papiret bagved. Dette lag skal fjernes med fugt og skrabning.

Soaking and Scraping

Det meste tapet, selv tørt strippeligt, kræver vædning af tapetet og skrabning af det. Denne proces hjælper med at blødgøre tapetpastaen, så papiret bliver skrabet af med en kikskniv eller dine hænder. Score eller skabe lidt ruhed på overfladen af ​​tapetet med sandpapir eller en tapet scorer. Dette trin tillader vand og tapet remover opløsningsmiddel at trænge ind på overfladen af ​​tapetet. Kombiner vand- og tapet-remover-opløsningsmiddel i henhold til producentens anvisninger. Sæt i en sprøjteflaske og sprøjt overfladen af ​​papiret. Lad blandingen mætte i nogle minutter. Begynd at skrabe overfladen. Arbejd i små sektioner for at forhindre det våde område tørrer ud. Vær forsigtig på vægge på vægge, da du kan beskadige overfladen, hvis du skraber for groft. Alternativt kan gipsvægge tåle lidt mere tryk.

Baggrundsstøvler

Til virkelig hårde tapeter , eller for at fjerne flere lag af tapet, skal du bruge en specielt lavet tapestøvler. En tapetstøvler bruger en kogeplade, der er fastgjort til en slange og varmtvandsbeholder. Kogepladen presses mod væggen, dampen slippes ud og tapetet er skrabet væk med en tapetskraber. Pas på ikke at blive brændt af dampen, der kommer ud af kogepladen. Arbejd ved at stå på en robust skridtstol eller trinladder, så dampen ikke er over dig, der drypper ned. Det er også tilrådeligt at bære gummihandsker og en langærmet skjorte som en ekstra forholdsregel. Vær forsigtig på gipsvægge, da damperen kan overdampe dem og forårsage skade.

Anden Artikel

Tilskud til restaurering af historiske hjem
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Køkken Remodeling Checkliste
Gulvmaling Slibetips
ADA Krav til drikkevandskilder
Flise pejs surround ideer
Sådan installeres TrafficMaster Flooring
Sådan tilføjes hylder til et skab
Sådan fjerner du asbestark
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Travertin Vs. Granit bordplader
Sådan installeres og udlægges flise
Hvordan man laver badeværelse gulvbelægning
Sådan Grout Bademuren
DIY Patio skridt
Træ med flisegulv ideer
Wood Backsplash Ideer
Installation af lap sidespor
Sådan fjerner du byggematerialer