Solar Homes Vs. Ikke Solar Homes

Solar Homes Vs. Ikke Solar Homes 

Omkostningsfordele

Fra 2010 kan de upfront-omkostningerne til solpanelanlæg variere fra $15.000 til $30.000 uden offentlige incitamenter. Regeringens incitamenter kan spare forbrugerne omkring 30 procent. Besparelserne resulterer i en hurtigere tilbagebetalingstid, hvor besparelserne fra lavere forsyningsregninger betaler for omkostningerne ved systemet. En gennemsnitlig tilbagebetalingstid er 6 til 8 år for solcellepaneler og så lavt som et år med solvarmevandvarmere. Du kan beslutte, om du skal spare 25 til 100 procent på din elregning, som afhænger af hvor stor et solsystem du køber, og hvor meget solstråling dit hjem modtager. Det er bedst at søge råd fra en solsælger for at finde en passende systemstørrelse. Find Solar tilbyder en gratis solskønnemaskine. Du kan tjene penge, hvis du genererer mere solenergi end du har brug for, som kaldes 'netmåling.' Over 10.000 boliger i USA opererer helt på solenergi, og mere end 200.000 huse i USA bruger solceller.

Hjemmefordele Fordele

Et hus med solenergi vil sælge dobbelt så hurtigt som et hjem uden solenergi, selv i tider med økonomisk recession eller depression, ifølge US Department of Energy's kontor for energieffektivitet og vedvarende energi. Som det fremgår af Shea Homes, en velkendt boligbygger, er værdierne af boliger med solsystemer er 10 procent højere end boliger uden dem. Nogle mennesker øger boligprisen med det beløb, de har betalt for solenheden, for at kompensere for omkostningerne.

Energi uafhængighed

Som defineret af den amerikanske energiafhængighedsorganisation ' energi uafhængighed 'betyder fuldstændig indenlandsk energi selvforsyning og overflod. Ifølge Central Intelligence Agency (CIA) bruger USA cirka 19,5 millioner tønder olie pr. dag i maj 2010. De Forenede Stater importerer ca. 6 mi llion tønder olie hver dag fra Organisationen for Olie Eksportlande (OPEC). Når et land er afhængig af importeret olie fra flygtige nationer, skaber det afhængige land en sikkerhedsrisiko for sit land. Mange amerikanere er opmærksomme på dette og stræber efter at opbygge eller ombygge deres hjem for at gøre dem mindre afhængige af olie ved at installere solceller eller solvarmevandvarmere.

Miljømoral

Da miljøkatastrofer og mediedækning øges, folk forstår den indvirkning, deres hjems energiforbrug kan have på klimaforandringer og forurening. Miljømoral og handlinger øges også, da mennesker oplever virkningerne af en beskadiget planet. F.eks. har afhængighed af olie ført til at have olie rigge i havet , som i gennemsnit har forårsaget 2.600 olieudslip (726 millioner liter olie), ifølge US Environmental Protection Agency.

Elektromagnetiske felter

Ifølge Verum Foundation kan elektromagnetiske bølger (EMF) beskadige DNA-strukturen i en menneskekrop. Hvis et hjem har solenergi, vil hjemmet bruge mindre elektricitet og have mindre elektromagnetisk stråling, hvilket er sundere for beboerne i hjemmet. Fra 2010 har Electric Pow er forskningsinstitut (EPRI) og den videnskabelige rådgivende komité gennemfører forskning for at undersøge sammenhængen mellem barndommen leukæmi og magnetiske felter. Globalt er olieforbruget hvert år omkring 30 mia. Tønder. I 2008 var det gennemsnitlige årlige elforbrug til et hjem i USA 11.040 kilowatt timer ifølge US Energy Information Administration. Da 40 procent af energiforbruget i USA bruges til at drive bygninger, kan det nationale energiforbrug drastisk mindskes, desto mere hjemmer energi fra solenergi.

Anden Artikel

Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan borer du gennem en glasblok
Sådan installeres marmor bordplader
Hvordan installerer du en indvendig trædør?
Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
Badeværelse Forfængelighed Skab Installationsvejledning
DIY: Installation af et toilet
Sådan installeres cementplader
Sådan beskytter du metalværktøjer
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Texas Septic System Regulations
EPA WaterSense-certificering
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Sådan installeres en opvaskemaskine i slutningen af ​​kabinetter
Installation af tæppe på cement
Fordele og ulemper ved solpaneler
Sådan overgår du en trægulv spline
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
DIY Spot Weld
Fælles tætningsmiddeltyper