Sådan ventes en brændeovn med en brændeovn gennem en væg

Sådan ventes en brændeovn med en brændeovn gennem en væg 

1.

Anbring det isolerede skorstensrør på et stykke pap. Tegn rundt om skorstensrørets omkreds for at lave en papemaleri. Forstør diagrammet ved at tilføje 4 tommer til omkredsen. Tilføjelse 4 inches til diagrammet tillader 8 inches af total clearance. Skær kartonskabelonen ud med et saks.

2.

Brug en studfinder til at finde skjulte wall studs under vægoverfladen. Skub instrumentet fra side til side, indtil det signalerer, at en stud er fundet. Placer din skabelon mellem wall studs. Mure bygget på 24-tommers centre vil give en tilstrækkelig mængde clearance.

3.

Find brændeovnen for at minimere risikoen for at afdække el- og VVS-linjer. Brændeovne skal være 24 tommer fra en stikkontakt eller skifteplade.

4.

Tape skorstensrørskabelonen på væggen i overensstemmelse med apparatets fluekrave. Træk en linie rundt om skabelonen for at bruge som en skærevejledning.

5.

Skær om ledelinjerne med en kniv eller håndsav for at fjerne vægbeklædningen. Skær og fjern vægisoleringen. Hvis der opdages elektriske eller vandledninger, skal du kontakte en lokal entreprenør for at flytte dem.

6.

Bor et pilothul i midten af ​​udstødningshullet gennem omkredsens vægbeklædning til uden for. Juster skabelonen på ydersiden af ​​hjemmet med pilothullet. Overvej at kalde en entreprenør for at fjerne den udvendige sideside af murstenhjem.

7.

Skær gennem sidesporet fra pilothullet til yderkanten af ​​styrelinierne ved hjælp af en frem- og tilbagegående sav. Fjern små stykker ad gangen, indtil du nemt kan styre skærbladet. Skift bladet i henhold til sidematerialet. Sågklinger er lavet til aluminium vinyl og træ.

8.

Pass skorstensrøret gennem klippehullet udefra. Den hankrympede ende skal passere gennem hullet først.

9.

Skub et stykke rør af passende størrelse, der blinker over skorstenen indeni og uden for hjemmet. Fastgør ikke dette rør, før først og fremmest komfurrøret er justeret og installeret.

10.

Sæt det isolerede skorstensrør ind i røgrøret på brændeovnen. Skru tre 1/2-tommers skruer på leddet for at fastgøre røret til ovnen. Tre skruer er minimumskravet ved hvert led.

Påsæt de resterende røggange til det isolerede skorstensrør, der strækker sig over taglinjen med 3 fod.

p> 12. Placer ankerlinier efter producentens anvisninger. Ankerlinier anbefales at holde røret fra at bevæge sig i høj vind.

Tips og advarsler

h4>

 • Dæk alle brændbare overflader med ubrændbart materiale.
 • Ansøg om tilladelser til installation af en brændeovn i dit område.
 • Brug aldrig galvaniseret rør som det vil off-gas i et hjem. Galvaniseret rør, der opvarmes udsender en åndbar giftig kemikalie.
 • En brændeovn kan udluftes gennem en væg, hvis der anvendes tre-vægsisolerede rør. Isoleret skorstensrør i rustfrit stål A er det eneste komfurrør, der fremstilles for at lade brændbare materialer passere igennem.

  Brændeovnen behøver 18 tommer clearance mellem den og alt, hvad der kan komme i brand. Brug af triple-wall pipe reducerer clearance med 50 procent. Når det installeres korrekt, opvarmer en brændeovn sikkert et hjem i mange år.

  Anden Artikel

  Dele af en Trappe Railing
  Træbearbejdende håndværktøj
  Hvordan er glasfiberisolering lavet?
  Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
  Granit Tile vs Slab
  Sådan konverteres et hjem til brug af solenergi
  Bordsaveblade Tips
  Sådan rengøres mold fra Green Pine
  Granit bordplade muligheder
  Sådan hænge en hylde på gipsvæggen
  Sådan monteres væg hyldebeslag
  Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
  Hvordan man bygger grøn u0026 amp; Energieffektive hjem
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  At lave konkrete hegnindlæg
  DIY VVS til en håndvaske
  Hvad er en D-ring?
  Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
  Køkkenskab Hængende Instruktioner
  Sådan installeres Accuride skuffeskinner