Sådan vælges åben eller lukket cellesprayskumisolering

Sådan vælges åben eller lukket cellesprayskumisolering 

1.

Mål dybden af ​​det rum, du vil isolere. Hvis du kun har en eller to tommer til at arbejde med, kan et lukket celsprayskum være bedst, fordi det giver mere R-værdi pr. Tommer. Hvis du fylder et hulrum, kan du overveje et langsomt voksende åbencelsprøjteskum, fordi det er mindre sandsynligt, at du over-ekspanderer og beskadiger dine vægge.

2.

Vurdere, om vand kommer i kontakt med sprøjteskummet efter at det er blevet påført. Hvis vand (ikke kun luftbåret fugt) kan være til stede - som i udvendige applikationer eller i kælderen - hold dig væk fra åbent celleprøjteskum.

3.

Se til træbjælker, pinde og spærre i området vil du være isolerende. Jim Coler, ejer af et Ionia, N.Y., isoleringsselskab, foretrækker at bruge åbencellesprayskum i situationer, hvor skummet kommer i kontakt med træ. Han mener, at lukket celle skum, der er uigennemtrængeligt for fugt, vil drive fugt til nærliggende træ og få det til at udvide og kontrakt for meget. Hvis du sprøjter åbent celleskum mellem spærrene i et ufærdigt loftrum, anbefaler Green Building Advisor imidlertid, at det hærdede skum sprøjtes med en damphæmmende maling.

4.

Tal med en velrenommeret sprayskumisoleringsinstallatør eller til en ekspert hos US Department of Energy or Natural Resources Canada. Der er mange faktorer at overveje, og du har kun en chance for at få din sprayskumisolering jobbet rigtigt.

Tips og advarsler

 • Isoleringsværdien af både lukket og åben cellesprayskumisolering falder over tid, da den specielle isolerende gas i cellerne erstattes med luft. Mens en del af den isolerende gas vil forblive godt ind i fremtiden, kan du forvente, at R-værdien af ​​alt sprayskum reduceres. Ifølge US Department of Energy, hvis din polyurethanisolering har en indledende R-værdi på 9 per tomme, efter ca. to år vil R-værdien falde til 7 og forblive på 7, medmindre isoleringen er beskadiget.
 • < li> Jim Coler, ejer af Coler Natural Insulation i Ionia, NY, foretrækker at bruge åbencellesprayskumisolering, fordi han mener, at det er en 'grønnere' isoleringsmulighed. Dette skyldes to faktorer: Åbencellesprøjteskumprodukter kan delvist fremstilles af fornyelige plantematerialer (såsom soja), og åbent celleprøjteskum bruger vand eller luft som et opblæsningsmiddel i stedet for fluorfluorcarboner.
 • Sprøjteskumisolering - uanset om du vælger en åben celle eller et lukket celleprodukt - er kun så godt som dets installatør. Vælg en erfaren installatør, overvåge besætningens arbejde og foretag din endelige betaling først, når du har bekræftet, at jobbet blev udført korrekt.
 • Sprøjtepolyuretanskum er valgfri isolering til en række anvendelser på grund af dets isolerende egenskaber og evnen til at ekspandere for helt at isolere vanskelige at nå frem til. Åben celleskumskumisolering er gennemtrængelig for fugt, men ikke luft. Den har en R-værdi (eller isoleringsværdi) på 3,6 pr. Tommer. Lukket cellesprayskumisolering er uigennemtrængelig for både luft og fugt og har en R-værdi på ca. 6,5 pr. Tomme. Lukket celleisolering er omkring 60 procent dyrere end åbencelleisolering.

  Anden Artikel

  Sådan genanvendes toiletvand
  Sådan keramiske fliser en trappe
  Typer af tag tagdækning
  Sådan skæres keramiske fliser med en vinkelslibning
  Typer af kælderkonstruktion
  Passiv solvarmeinformation
  Sådan tilføjes blæst isolering
  Hvordan man sammenligner stiger
  Sådan ændres indbyggede lys
  Trægulv Ideer
  Sådan måles en udskiftningsdør
  Sådan: Crown Moulding på kabinetter
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Sådan: Rørskærer
  Sådan udskiftes tællertoppe med målinger
  Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
  Grønne varme- og kølesystemer
  Vanity Backsplash Ideer
  Gloss Kitchen Ideas