Sådan tilberedes betongulve til laminatgulve

Sådan tilberedes betongulve til laminatgulve 

1.

Kontrollér hele betonggulvpladsen for eventuelle støder eller dips i overfladen. Hvis du lægger laminatgulvet på en ujævn overflade, får det nye gulv til at knække eller blive wobbly.

2.

Placer niveauet omkring rummet i områder, du synes at være ujævne. Niveauet vil bekræfte, hvis der er en bump, eller viser et mellemrum mellem værktøjet og gulvet, hvis der er en dip. Markér disse områder med kridt, så du kan rette dem, inden du lægger laminatgulve.

3.

Fyld dips med en betonfyldstofforbindelse og glat ud med en svampflåd. Lej en overfladeslibemaskine fra et udlejningssted, og udglat eventuelle støt i betonfladen. Brug niveauet til at sikre, at dine ændringer er tilfredsstillende og udglattet.

4.

Lad betonen tørre helt. Brug en industriel ventilator eller tørretumbler for at fremskynde tørretiden. Dampbeton vil medføre, at laminatgulvene absorberer fugt, hvilket kan svulme eller forvrænge laminatbrædderne.

5.

Sæt hele området for at fjerne støv eller snavs, inden du lægger laminatet . Fjernelse af affald sikrer, at pladerne ligger fladt uden små sten under bordene.

6.

Fjern bundstøbningen fra væggene for at forberede laminatgulvet med bagenden af hammeren eller kuglen. Dernæst skal du lægge det passende underlag på tværs af rummet. Underlaget vil give isolering og svagt dæmpning til gulvet. Når du køber dit gulv, skal du fortælle forhandleren, at du installerer laminatet over beton, så de kan foreslå det ideelle underlag til dit projekt.

Når du først har bestemt, hvilken type laminatgulv du vil bruge, er det næste trin i gang med at forberede din betonflod til installation. I mange hjem er det ønskeligt at tilføje træ laminatgulve og øger værdien af ​​hjemmet. Laminatgulve er nemme at passe på og forbliver renere end andre gulvmaterialer som tæppe. For dem der sætter pris på udseendet af hårdttræ, men ikke har råd til det, gør laminatgulv det muligt at stadig have elegant flotte gulve til en lavere pris.

Anden Artikel

Sådan renoveres Formica bordplader
Den bedste jord til komprimering
Typer af hulvægsisolering
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan konverteres Revit til Dwg og Dwt
Log Home Building Bøger
Sådan Refinish Cultured Marble bordplader
Gips Rock Facts
De forskellige typer gulve
Tips om berøring
Sådan bruges en statisk momentmåler
Sådan skæres træbjælker
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
DIY Tile Cutter
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Mudroom Floor Ideer
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Hall maleri ideer
Hvordan tilføjer jeg et pistolskab til en indbygget bogreol?