Sådan tegner du det indre hjørne af en backsplash

Sådan tegner du det indre hjørne af en backsplash 

1.

Mål det område, du ønsker at flise og markere et område af samme størrelse på gulvet i nærheden. Du skal lægge dine fliser ud i dette område for at bestemme fugemassefuger og fliserplacering, herunder placeringen af ​​fliserne i hjørnerne.

2.

Læg den første flise i bunden midten af ​​backsplash og de næste fliser ud til hver side lige så, så skåret fliser mødes i hjørnerne. Læg den samme mængde plads til en fugemasse mellem to fliser og mellem en flise og hjørnet den vil mødes.

Marker hjørnefliserne, der skal skæres med en blyant og lige kant, og skære dem på en flis sav. Dobbeltkig deres placering og størrelse inden installationen.

4.

Installer dine hjørnefliser sammen med de andre fliser, og pas på at forlade rummet i hjørnet til en fugemasse. Skru ikke hjørneteglerne op mod hinanden; Dette kan medføre skader på fliserne, hvis huset skulle løses.

Tips og advarsler

 • Hvis du installerer glasfliser, skal du bruge caulk i hjørnerne snarere end fuger for at give ekstra fleksibilitet til installationen.
 • Køkkenet backsplash kan være den mest dekorative og visuelle del af køkkenet design. Backsplash fliser kan laves af ethvert materiale og enhver størrelse og kan dække hele eller en del af backsplash området. For at sikre en afbalanceret backplashinstallation er det vigtigt at flise fra midten af ​​en tæller ud til hjørnerne. Dette sætter de skårede fliser i hjørnerne, hvor de ikke er så mærkbare. For at sikre et jævnt layout fra begyndelsen skal du lægge ud alle fliser på dit gulv i forvejen og skære dem til at passe inden du installerer.

  Anden Artikel

  Oak Kitchen Skab u0026 Hardware Idéer
  Sådan hænger du en indvendig husdør
  Sådan tegner du en udendørs gårdhave
  Tilskud til hjælp med tag
  Hvordan man opbygger øvre kabinetter
  Værktøj til fjernelse af gulvfliser
  Coping Saw Safety Rules
  Oplysninger om lydisolering
  Home Addition Tips
  Sådan laver du heavy duty garage væghyller
  Sådan vurderer du sømløse tagrendere
  Sådan laver du en traditionel mudderhytte
  Sådan vurderer stilladser
  Installation af tæppe på cement
  Bambus Gulvbelægning u0026 Radiant Varme
  Laying Keramisk Tile
  Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
  Disk Sander Sikkerhedsregler
  Behandlede Træ og Skin Hives
  Hvordan man går grøn i hårde tider