Sådan planlægges indbygget lys til et køkken

Sådan planlægges indbygget lys til et køkken 

1.

Skitse et layout på dit køkken på grafpapir. Marker alle aktuelle lyskilder på grafen. Dette vil hjælpe, når du planlægger yderligere forsænkede armaturer.

2.

Marker områder, der mangler korrekt belysning på grafen. Forkert belysning kan henvise til skyggeområder eller overdrevne områder. Overvej, om opgaveorienterede regioner, som f.eks. Over vasken, har brug for forskellige eller ekstra belysningskilder.

3.

Gå gennem køkkenet og bemærk, hvilke områder der fungerer bedst med denne stil af belysning. Markér under kabinetterne for at oplyse tællere og over apparater som ovne. Mens der er udviklingsområder til forsænket belysning, skal du også markere andre pletter til omgivende lys, som f.eks. Loft eller sporbelysning. Planlæg al lys på en gang for at undgå blænding og gentagelse af indsatsen.

4.

Mål rummet for at bestemme, hvor mange armaturer du muligvis har brug for. Når du overvejer indbygget belysning, planlæg et lys til hver 6 kvadratmeter loft. Gå tilbage til grafen, og brug målingen til at notere hver armatur.

5.

Marker områder på grafen for kontakter for at styre lysene.

6 .

Tag billeder af alle områder i dit køkken. Fotografiske regioner, som du tror, ​​vil fungere godt for fordybede belysning.

7.

Organiser informationen --- målingerne, grafen og billederne --- og gå til din lokale boligforbedring butik. Rådfør dig med belysningseksperten for råd om omkostningseffektive inventar. Brug planen og fotografierne til at forklare, hvordan du vil tilføje de forsænkede lys til dit køkken.

Køkkenet kan være en af ​​de mest tilbagelagte regioner i et hjem. Køkkenbelysning skal være praktisk og lagret til at belyse ordentligt. Indbygget belysning sidder typisk i hule områder for at kaste lys i et nedadgående projektion. Denne effekt koncentrerer strålen til spotlight ellers skyggede områder. Når der opstilles en plan for køkkenet, kommer brugen af ​​hvert rum til spil. Indbygget belysning kan være mest effektiv over bordplader, apparater og vaskepladser. Layering af belysningsskemaet hjælper med at skabe belysning på forskellige niveauer og skabe et afbalanceret udseende for køkkenet.

Anden Artikel

Sådan Bor Concrete
Sådan skæres og installeres vægstøbning
Sådan installeres Metal Studs
Træ Badeværelse Styles
Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
Attic Shelving Ideas
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Sådan genoprettes Brick Pejse
Stucco Home Styles
Sådan Seal Wall Tile
Tips til at flytte et køleskab
Sådan forlænges en forlængelsesstige
Sådan fjerner du byggematerialer
Værktøj til fliser
Typer af Drop Ceiling Fliser
Moderne sidesporemuligheder
Hvordan man tegner husgulveplaner
Opbevaring Ideer til hylder