Sådan passer du trægulve

Sådan passer du trægulve 

1.

Bestem gulvbjælkens retning ved at studere neglemønstre eller få adgang til gulvet nedenunder. Snap en kalklinie langs den ene side af gulvet, som er vinkelret på bjælkets retning og en halv tomme ud af væggen. Gentag på den modsatte kant af gulvet.

2.

Mål afstanden mellem de to linjer i den ene ende af gulvet og den anden. Hvis de to målinger er det samme, skal du justere og genstik begge linjer, indtil de er. Flyt linjerne så lidt som muligt, så de er stadig tæt på en halv tomme fra deres respektive vægge. (Eksempel: Hvis linjerne er 1 tommer tættere på hinanden i den ene ende, skal du flytte begge linjer 1/4 tommer mod væggen i den ene ende og 1/4 tommer væk fra væggen i den anden ende i stedet for at foretage al justering på ét sted.)

3.

Læg en række gulvbrædder (uden negle) side om side fra den første linje til den anden, der strækker sig over gulvet. Læg så mange fulde brædder som det passer, og mål derefter rummet tilbage af den anden linje (som vil være mindre end brædder). < /p>

4.

Læg målingen af ​​det resterende rum til bredden af ​​et bord og divider med to for at bestemme de nødvendige start- og slutbredder af brædderne. (Eksempel: Hvis din tavler er 4 tommer på tværs, og der er 2 tommer plads tilbage af anden linje, så vil dine start- og slutkurser være 3 tommer: 4 plus 2 er 6, divideret med 2.)

5.

Længde-skære brædderne til den første cou rse på bredden du kom op med, ved hjælp af en bordsav. Lav udskæringerne fra de rillede sider af pladerne. Installer det første kursus langs den første linje, med den skårne side vendt mod væggen. Læg resten af ​​kurserne, så længdeskær det sidste kursus fra tungens side i samme bredde som det første kursus.

Før du begynder at lægge det første kursus på en hårdttræsgulv, vil du gerne vide præcis, hvor det afsluttende kursus vil ende. Du vil ikke have et meget tyndt kursus i slutningen eller en indlysende vinkel langs brættet på grund af skæve vægge . Find ud af, hvor meget ekstra plads der vil være i slutningen, og opdele forskellen mellem de første og sidste kurser. Trægulve har huller i kanterne for at give mulighed for træudvidelse. Disse vil blive dækket af gulv trim.

Anden Artikel

Cylinderboringsmålerinstruktioner
Typer af Wall Studs
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Typer af Hacksaw Blades
DIY: Swimmingpool opbevaringsboks
Metalkant til bordplader
Sådan forlænges en forlængelsesstige
Typer af vægstrukturering
Sådan Refinish Cultured Marble bordplader
Sådan udskiftes tællertoppe med målinger
Sådan Strip Concrete Sealer
Wrap Around Porch Ideer
Dørinstallationsinstruktioner
Billigste måde at bygge et hus på
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise
Sådan installeres en skibsvask i din granitbord
Typer af ekspansive jordarter
Udskæring af præfabrikerede bordplader
Vægfliseforstøvningsinstruktioner