Sådan måles en udskiftningsdør

Sådan måles en udskiftningsdør 

1.

Mål døren fra top til bund ved hængselsiden af ​​døren. Mål kun dørpladen selv fra indvendig til indersiden af ​​rammen. I nyere hjem dikterer bygningskoden, at alle passagedøre skal være mindst 80 tommer høje, og de fleste er præcis det. Standard udskiftning døre vil alle blive skåret til 80 inches i højden. For højere eller kortere døre skal der bestilles en brugerdefineret dør og ramme.

2.

Kontroller bredden på døren i øverste og nederste hjørner og på knappen. Den bredeste måling er den oprindelige bredde af døren; mindre målinger er blevet planet eller trimmet i løbet af dørens liv. Typiske dørbredder er 24, 28, 30, 32 og 36 tommer. De fleste andre størrelser kræver en brugerdefineret ordre.

3.

Mål dybden på dørkarmen. Denne måling skal tages fra indersiden af ​​dørhuset, eller trim på indersiden af ​​døren til indersiden af ​​dørhuset på ydersiden af Dørbeklædning De fleste indvendige døre har en ramme på 5 1/2 tommer, hvilket indikerer en to-fire vægramme. Udvendige døre har ofte rammer på 7 tommer bred, hvilket indikerer en to-seks ramme. Findes i begge størrelser.

Vurder højden og bredden af ​​dørgrænsen, som er pladen nederst på dørkarmen, på udvendige døre. Bredden på Tærsklen skal matches til en passende pasform. En perfekt match er ikke typisk nødvendig. Alt inden for 1/2 tommer er tilstrækkeligt.

5.

Bemærk hængslet siden af ​​døren som du står hvid h døren åbner mod dig. Dette kaldes hånden på døren. Køb dine udskiftningsdøre med samme hånd som originalen for at gøre installationen så enkel som muligt.

Udskiftning af døre er en af ​​de mest dramatiske forbedringer, du kan gøre for dit hjems udseende og sikkerhed. At få korrekte målinger er afgørende for at købe og installere udskiftningsdøre. At vide, hvilke målinger der betyder noget, og hvordan man bruger dem, er nøglen. Højde og bredde er oplagte må have. For udvendige døre skal du også kende dybden af ​​rammen, som er afhængig af indramningen af ​​huset. Du kan få alle de målinger du har brug for fra den originale dør med en standard målebånd.

Anden Artikel

DIY Formica bordplader
Sådan vægmonteres en Baby Change Unit
Tile Cutting Tricks
Sådan nedrives en countertop Backsplash
Hvordan man tegner husgulveplaner
Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
Elværktøj til nedrivningsarbejde
DIY Gulvinstallation
Hvordan arbejder solpaneler om natten?
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Ontario Government Renovation Grants
Fordelene ved at opbygge dit eget hjem
Anvendelse af en hæftepistol
Sådan oprettes en svalehale
Sådan installeres Custom Tile i et brusebad
DIY Travertinflise
Forskellige flanger
Sådan dækker du enden på et trægulv
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport