Sådan måles Boltstørrelse og Bor Bit Størrelser

Sådan måles Boltstørrelse og Bor Bit Størrelser 

1.

Hold boltens hoved sikkert i den ene hånd. Tag fat i den justerbare skruenøgle i din anden hånd, og åbn helt skruenøglen på din skruenøgle helt.

2.

Placer skruens gevindaksel mellem kæbernes kæber hvilende på ikke- -kørende side af det åbne værktøj. Luk langsomt nøglens kæber, indtil de knapt rører gevindet på bolten.

3.

Fjern bolten fra skruenøglen. Vær forsigtig med ikke at berøre skiftenøgleens justeringsknap og miste din måling.

4.

Placer dit målebånd over toppen af ​​skruenøglens kæber. Juster målebåndet, så 1 tommer mærket hviler på indersiden af ​​en kæbe. Læs og husk mærket, der hviler på indersiden af ​​den modsatte kæbe.

5.

Træk 1 tommer fra målingen for at tage højde for startmålingen af ​​målebåndet. Vælg borkronen fra din samling, der matcher din justerede måling. Skub bittet mellem kæberne på din skiftenøgle for at kontrollere målingen.

Bolte er fastgørelsesanordninger, der anvendes i områder hvor styrke tæller mest. En korrekt monteret bolt vil ikke løsne, før du fjerner holdemøtrikken med din skruenøgle for at fjerne objektet selv. Hvis du borer et hul gennem træ eller metal for at installere en bolt, skal du kende den rigtige bit for at bore det rigtige størrelse hul. Et hul, der er for lille, betyder, at du borer en anden gang og for stor betyder spildt materiale. Så det er vigtigt at bestemme den korrekte størrelse hul til din installation. En justerbar skruenøgle og et målebånd kan fortælle dig i øjeblikke, hvilken størrelse bore du har brug for til de bolte, du har til hensigt at bruge på dit projekt.

Anden Artikel

DIY Marmorgulv
Home Tile Reparation
DIY Garage Workbench
Sådan opbygger du en sammensat maskine
Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
Brændstofbrug
ADA Håndlisteregler
Sand Blaster Problemer
Sådan tilføjes keramisk flise til et badeværelse gulv
Sådan bruges længere borehuller
Sådan installeres badeværelse hardware
Sådan fjerner du lim på Formica
Billigste sidesporemuligheder
Idéer til køkkenliv
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Gulvstrimlingsprocedurer
Hvordan man arbejder en håndsag
Sådan installeres glasfiberstøbning
Sådan remodeles en mantel
Wall Maleri Idéer til et Stue