Sådan konverteres en vedhæftet garage til et levende rum

Sådan konverteres en vedhæftet garage til et levende rum 

1.

Tegn din designplan på grafpapir for at kondensere dine ideer. Mål hver side af garagen. Ved at bruge grafpapir med en firkant svarende til en fod, skal du kontrollere, om dine ideer faktisk passer ind i lokalet. Tag planerne til dit amt eller bybygningsafdeling om tilladelse. Du vil sikre dig, at alle koder og love følges.

2.

Ryd garagen til alt, der for øjeblikket er anbragt der. Garagen kan bruges til opbevaring af mange potentielt farlige genstande. Der skal træffes enhver forholdsregel for at sikre, at garagen er sikker at bruge som et andet rum. Kroge, remskiver og garagedørens overliggende armaturer skal fjernes.

3.

Fjern garageporten. Mål den åbning for højde og bredde. Skær to 2 x 6 tommer brædder bredden af ​​åbningen. Der skal være nok brædder, der skal placeres oprejst 16 tommer fra hinanden, størrelse til åbningens højde minus fire tommer. Spik hver lodret bord vinkelret på de to plader skæret i bredden. Når du er blevet naglet, hæv rammen for at passe ind i hullet og fastgør den på plads. På ydersiden af ​​dit hjem skal du færdiggøre væggen med orienteret strandbord (OSB) eller krydsfiner, dampspærrepapir og sidespor, der passer til dit eksisterende hjem. Fyld væggen, og eventuelle eksisterende vægge, hvis det er nødvendigt, med isolering. Afslut indersiden med gips eller paneler.

4. Skrub gulvet med en god cementrens, efter producentens anvisninger. Gulvet kan forsegles og efterlades med en attraktiv cement gulvfinish, eller dækket med fliser, trægulve eller tæppe.

5.

Opbygning af en undergulv er en anden mulighed. Køb 'gulvbøjle' fra en boligforbedringsbutik skåret til Den nøjagtige bredde af dit værelse. Bjælken vil blive anbragt 24 tommer fra hinanden. Spik bjælken til væggen med en sømpistol vinklet for at komme ind i bjælken og ende i væggen. Klem en tråd af undergulv lim på toppen af ​​bjælken og dække med tre fjerdedel tommers tunge- og sporkrydsfiner eller OSB. En undergulve giver dig fordel af plads til VVS- eller kanalarbejde, hvis det er nødvendigt.

6.

Klargør dine vægge til tapet eller maling. Fyld eventuelle huller eller marmor i gipsvæggen med tør vægplaster. Spackle gipsbånd og mudder på rude beskadigede steder. Smid området med en fugtig klud. Lad slam tørre grundigt bef malmbeklædning med maling eller tapet. Paneler dækker eventuelle store problemer, som væggen måtte have. Tillad til ekstra dybdepanel tykkelse vil forårsage omkring armaturer og trim.

Tips og advarsler

 • Tæl omkostningerne og sammenligningsbutikken for de varer, du vil
 • Overvej at købe forsyninger fra en videresalgsbutik som Habitat for Humanities Resale Store.
 • Genbrug af byggematerialer sparer penge og lossepladsen.
 • En vedhæftet garage er det perfekte sted at bruge som en udvidelse af dit hjem, da det allerede er bygget og tilgængeligt fra dit hus. Når dine behov er fastslået, og du modtager en byggetilladelse, kan din plan blive sat på plads. Ved at omlægge garagen til et gæsteværelse, et familieværelse, et legerum eller et andet nuværende behov for ekstra beboelsesrum, handler det om design, planlægning og arbejde.

  Anden Artikel

  Sådan sælger du byggeværktøjer
  Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
  Gulvstøbning ideer
  Halv Badeværelse Design Idéer
  Sådan Refinish Gulve Brug Varathane
  Sådan Stick Plastic til Wood
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
  Log Home Building Bøger
  Wood Backsplash Ideer
  Fælles badeværelse farver
  Holdeisoleringsprodukter
  Sådan installeres PVC gulve
  Sådan fjerner du beton på værktøjer
  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  Hvordan man designer et betongulv
  Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
  Fordele og ulemper ved kunstgræs
  Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
  Home Cladding Options
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem