Sådan køber du Model Homes

Sådan køber du Model Homes 

1.

Identificer boligudviklingen, hvor det du ønsker at bo i. Sørg for at kun vælge boligudviklinger, der stadig er ved at blive udbygget, eller hvor tomme boliger stadig sælges af bygherren. Hvis du ser reklamer for nye boliger i en udvikling i din lokale avis eller ved indgangen til udviklingen, så er det højst sandsynligt, at der ikke er solgte modeller i den udvikling.

Besøg modellen hjem for at indsnævre, hvilke som du kan lide det bedste. Vurder alt fra størrelse og placering af hjemmet til arkitektoniske egenskaber og endda d u0026 # xE9; cor.

3.

Gå til bygherrenes salgskontor for at anmode om en prisliste . Find prisen for den model af hjemmet, der matcher dem, du bedst kan lide. Dette vil fortælle dig, hvor meget den pågældende type hjem, uden at alle de opgraderinger, der sandsynligvis er gjort til modelhjemmet, vil koste.

4.

Spørg bygherren hvilke specifikke opgraderinger hjemmet har, og hvor meget hver enkelt opgradering koster. Nogle bygherrer hjælper med at tilbyde en liste over tilgængelige opgraderinger med den pris, som hver opgradering øger til prisen på de grundlæggende hjemme. Mens modelhuse typisk omfatter alle slags opgraderinger og er fuldt møblerede, anses disse boliger også for 'brugt', når de går på markedet, selv om ingen har teknisk levet i dem. Så tag prisen til dig for grundlæggende hjem i den model, tilføj prisen i alle opgraderinger og faktor i omkostningerne ved møbler, når man overvejer, hvor meget det kan gå for, men forring nogle penge fra din beregning for det faktum, at det ikke er et 'nyt' hjem.

5.

Spørg bygherren hvor mange enheder i udviklingen der stadig er forbliver tom. Dette vil fortælle dig, hvor mange boliger der skal sælges, før modelboliger bliver tilgængelige for køb.

6.

Ring til bygherren med jævne mellemrum for at spørge, hvor mange boliger der ikke er solgt til model du vil købe. Når det sidste hjem er blevet solgt, vil bygherren enten sælge eller sælge modellen hjem. Ved at ringe ofte kan du være sikker på at være i den know.

7.

Spørg om, om modellen hjemmet vil blive solgt med alle opgraderinger og møbler. Selv om dette er standard praksis, vil du være sikker på, at der ikke er nogen overraskelser.

8.

Lav et tilbud på modellen hjemme, før nogen andre gør det. Hvis bygherren overvejer at auktion med hjemmet, kan han simpelthen acceptere dit tilbud for at undgå sig selv besværet. For at komme med en tilbudspris, der vil blive accepteret første gang, inden andre har chancen for at indsætte højere bud, slå op på sammenlignelige boliger i det pågældende kvarter og find ud af, hvor meget de solgte til, så bud på hjemmet i overensstemmelse hermed. Low-balling en bygherre på et modelhjem kan medføre, at du bliver overbudt.

Når bygherrer opfører nye boligudviklinger, er der blandt de første strukturer at gå op, modellen hjem. Disse er kunstfærdigt designet og fuldt møblerede boliger, som potentielle købere kan se på, om de vil have bygherren til at bygge deres hjem. Når alle partierne i en udvikling er solgt, og der er bygget hjem til disse partier, har bygherrer ikke længere behov for at holde modellen hjem åbne, så de vil også sælge dem. Personer, der ønsker at købe modelboliger, behøver kun at forblive årvågenhed.

Anden Artikel

Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Sådan monteres en loftsventilator
Tagbeklædning Typer
Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft
Billig badeværelse renovering ideer
Udskiftning af en forhænget dør
Sådan installeres vægfliser i et badekar
Sådan opbygger du en sammensat maskine
Elektrisk træskæringsværktøj
Hvordan man opbygger en soffit
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Hvordan fjerner jeg sprøjtedyser på nye aerosolspray dåser?
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Offentlige tilskud til solinstallationer
Sådan konverteres Revit til Dwg og Dwt
Sådan oprettes en Homestead
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?