Sådan installeres store fliser

Sådan installeres store fliser 

1.

Brug en niveaubjælke til at bestemme, hvor overfladeanomalier findes i undergulvet. Kør den flade metalbjælke langs overfladen af ​​undergulvet, der skinner et lys nedenunder. Hvis der ikke lyser lys fra den ene side af stangen til den anden, er gulvet niveau. Hvis der er et lys nedenunder, eller hvis stangen ser ud til at virke, er det tegn på et lavt eller højt område af gulvet. Markér disse områder med kridt til udjævning.

p> Niveau undergulvet ved at slibe ned høje pletter og udfylde lave områder. Brug en betonmølle til at male betonundergulve og en gulvslibemaskine til træflader til det høje punkt er i niveau med det omkringliggende område. Fyld lave pletter med selvnivellerende sammensatte, spredes forbindelsen med en hakket trowel for at fylde dipen og tillader den at tørre natten over.

3.

Rul et lag flydende sprøjtisolerende membran over overfladen af undergulv for at forhindre de store fliser at sprænge, ​​da undergulvet bevæger sig under afvikling eller under temperaturændringer. Vent den tid, som membranproducenten foreslår for væsken at tørre.

4.

Brug en elektrisk boremaskine med en blandebit for at blande mellemmad morter og vand til konsistensen af ​​havregryn i en stor spand.

5.

Spred ryggen af ​​en stor flise med mørtelet, ved hjælp af trowel til at anvende mørtel i et jævnt lag. Vip trowel'en i en 45 grader vinkel og kør skårene over morteren for at hæve en række kamme, hvilket vil hjælpe med at klæbe flisen til undergulvfladen.

6.

Placer flisen på undergulvet ved hjælp af en hjælper. Vær præcis i fliseplacering, da justering af tunge fliser vil være svært. Tryk let på flisen med en gummikopet hylde for at presse den fast på undergrunden jævnt. Fjern overskydende mørtel, der smelter fra siderne af flisen med trowel.

7.

Monter resten af ​​fliserne på undergulvet. Sæt afstandsstykker mellem fliserne for at skabe lige rækker med standardiserede led. Kontroller, at den flisebelagte overflade er under planlægning ved hjælp af tømrerens niveauplade over flere tilstødende fliser. Juster niveauet af fliserne ved at slå dem på plads med den gummibudede mallet eller fordybe de lave hjørner af fliser og tilsæt ekstra mørtel til højde.

8. Lad et 1/8-tommers hul ved kanten af ​​fliserne vende mod vægge til udvidelse af gulvet. Skær fliser, hvis de er nødvendige, ved hjælp af en våd savfliser. Lad mørtel tørre natten over efter at have lagt den sidste flise.

9.

Fjern afstandsstykkerne imellem fliserne og fug fuglene. Brug en fugemøllefløjte til at skubbe fugemassen over fliserne i leddene og fylde dem helt. Tør fliserne inden for 15 minutter med fugtig svamp for at fjerne overskydende fugemasse, før det tørrer på fliserne. Vent to timer og gå derefter over fliserne igen, tør dem med en ren, fnugfri klud for at fjerne eventuelle fugerester. Vent 10 dage til to uger for fugemassen til at sætte.

10.

Børst på et tyndt lag af fliser og fugemasse for at beskytte fliserne og fugematerialerne mod farvning.

Tips og advarsler

 • Brug arbejdshandsker, ansigtsmaske og beskyttelsesbriller til at beskytte din hud, øjne og lunger fra kemikalierne i mørtel og fugemasse.
 • Installation af store fliser adskiller sig i metode fra at installere deres mere almindelige små modstykker. Store fliser er besværlige; placere en flise og derefter justere den, hvis placeringen går forkert, kan skabe vanskeligheder, der ikke findes med mindre fliser. Det er normalt et topersonsjob, og selvom flere gulvoverflader er dækket af hver flise, kan den samlede tid, der er involveret i at fylde et område, være længere, end hvis der anvendes mindre fliser. Udover placeringsproblemer kræver større fliser stærkere undergulve med mindre tilladt tolerance for overfladeanomalier som mindre stigninger og dips. Uanset disse vanskeligheder skaber større fliser et udseende, der er forskelligt nok fra mindre fliser til at være den ekstra indsats værd.

  Anden Artikel

  Sådan laver du dine egne madopbevaringshylder
  Vægstøbningstyper
  Sådan installeres flise omkring et badekar
  Sådan Fyld Cavity vægisolering
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Kitchen Island Table Ideas
  Sådan vedhæftes Joist Hangers
  Sådan installeres helvedesild hurtigt
  Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Installationsvejledning til fladt tag
  Carport Krav
  Hvordan man designer et betongulv
  Indgangsdør Styles
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  Pex Crimping Vs. Fastspænding
  Sådan fjerner du en gammel Tub Surround