Sådan installeres en bruserhylde

Sådan installeres en bruserhylde 

1.

Påfør et stykke maskeringstape på bruservæggen på det ønskede punkt for hyljen og mærket på båndet, der repræsenterer hyldehøjden (øjenhøjde). Placer tømrerens niveau på mærket og tegner en vandret linje længden af ​​bredden på hylden. Hvis hylden har indbyggede bøjler måler afstanden mellem centrene, markerer linjen i overensstemmelse hermed og går til trin 3. < /p>

2.

Følg hyldefabrikantens instruktioner til bruseplader, der indeholder et monteringssæt. De fleste vil omfatte hyldeunderstøtninger og silikonebaseret klæbemiddel, som kræver bestemte tidsperioder at helbrede, før du kan bruge brusebadet. Også rengøringssilicone kræver mineralterpentin.

3.

Bor huller på mærkerne i trin 1 med den relevante borekrone. Hvis keramiske fliser er på væggen, brug en diamant tip bit. Hold boret fast for at forhindre, at bittet 'går' over flisen og skraber det, selvom maskeringstape skal reducere chancen for at det sker.

4.

Hold boreren fast selv efter at have slået gennem overfladen, indtil hullet er dybt nok til ankeret. Vibrationer fra boret, der er skabt af wobbling det kan knække keramiske fliser og gøre hullets diameter ujævn. En ujævnt diameter kan medføre, at ankeret taber grebet i hullet, hvilket gør det muligt for ankeret at komme ud.

5.

Sæt ankeret i hullerne, indtil de er flush med bruservæggen. Placer skruerne i forankringerne og kør dem ind med en håndskruetrækker til den nødvendige dybde for hængeren på bagsiden af ​​hylden.

Tips og advarsler

< li> Vælg ankre, der holder vægten på hylden og de genstande der er gemt på den.
 • Brug ikke silikone uden ordentlig ventilation.
 • Forlad ikke elværktøj inden for rækkevidde børn.
 • Hylder i et brusebad er et must, især hvis brusebadet ikke er en del af et badekar. Stand up showers normalt kommer udstyret med hylder. Hvis du ikke har brug for dine badeværelser, skal du installere en løsning, der gør det muligt at løse problemet. En almindelig højde til bruseplader er øjenhøjde, så sæbe, shampoo og andre ting er let tilgængelige. Når du vælger den rigtige bruser hylde, er det klogt at lære forskellene i de forskellige modeller til rådighed.

  Anden Artikel

  Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
  CCD støvfjernelse
  Sådan tilføjes en udendørs lyssensor til et lys
  Sådan lim en Bellawood Floating Floor
  Pex Crimping Vs. Fastspænding
  DIY: Porch Ceiling
  Hvordan man opbygger et hus i U.K.
  Sådan installeres en aluminium dørgrænse på cement gulv
  Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
  Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure
  Sådan installeres Plastic Tile
  Sådan måles for nye køkkenskabe
  Sådan Remodel et halvt badeværelse
  Sådan installeres en amerikansk standard Whirlpool Hot Tub
  FHA Crawl Space Requirements
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Hvordan man opbygger en runde brandpit
  Tømrerarbejder
  Sådan udskiftes gulvbjælker
  Tips til marmor gulve