Sådan installeres en Glacier Bay Vanity Zink

Sådan installeres en Glacier Bay Vanity Zink 

Kom godt i gang

1.

Mål din forfængelighed opvaskemaskine. Mål længden af ​​toppen fra side til side og dens dybde, fra forsiden af ​​toppen helt til væggen. Hvis du installerer en hjørnevaskeplade, der støder op mod væggen på den ene side, vil længdemålingen også være fra ydersiden til væggen. Disse målinger er vigtige, når du køber din nye Glacier Bay forfængelighedssvamp.

2.

Afbryd vandhanen. Vend vandforsyningerne til vandhanen, og åbn spigterne for at genoplive noget pres. Placer en lille spand under hver lukkeventil for at fange lidt resterende vand i linjerne. Fjern vandledningerne fra lukkeventilerne med en justerbar skruenøgle; dræne vandet i spanden. Skru de øverste og nederste møtrikker af p-fælden, sænk fælden og dump også indholdet i spanden.

3.

Fjern den gamle vaskestop. Brug forsigtigt en kasse-kniv til at skære tætningen mellem back-splash og væg. Hvis der er en binding mellem forfængelighedstælleren og forfængelighedskassen, skal du bruge en hammer og mejsel til at adskille bindingen. Løft toppen af ​​og bortskaffer ansvarligt.

Installation af din nye gletsjersvamp håndvaskevask

1.

Installer det nye vandhane og afløb. Inden du sætter toppen, skal du installere den nye vandhaner og pop-up-drænanordningen. Dette vil spare dig for meget tid og gøre resten af ​​installationen meget lettere. Sæt vasken op på en dråbe eller anden blød overflade for at undgå at beskadige finishen. Skru op til fabrikantens instruktioner for at installere vandhanen. Drej vasken på hovedet og afslut vandhanen ved at forbinde pop-up-afløbsenheden. Med vasken, der stadig vælges, skal du installere de nye vandforsyningsledninger på vandhanen ved hjælp af din justerbare nøgle.

2.

Indstil den nye forfængelighedstoppe. Anvend en u0026 # xBC; -kugle af siliciumfibre rundt hele toppen af ​​forfængelighedskassen. Tag forsigtigt op forfængelighed vask top og ned på plads på forfængelighed base og fast mod væggen. Kontroller niveauet af toppen ved hjælp af en to-fods konstruktion niveau. Hvis toppen ikke engang, brug flere små plastikskiver til niveau. vasken top og back-splash. Tørk eventuelt overskydende kalkning af med en ren klud.

3.

Tilslut VVS. Tilslut vandforsyningsledningerne til afgangsventilerne med din justerbare skruenøgle. Tilslut p-fælden igen, løft fælden op på afløbsaggregatet og stram skruenøglerne fast med et par glideklemmer møtrikkerne fast. Tænd vandet; visuelt inspicere alle vandhane og afløbsforbindelser for lækager.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har det godt med nogen af ​​disse trin, Stop og ring til en autoriseret VVS-entreprenør.
 • Brug det passende tætningsmiddel, der anbefales af Glacier Bay, når du installerer vandhanen og drænet.
 • Brug hånd- og øjenbeskyttelse, når du arbejder med nogen forfængelighed,
 • Brug aldrig lommetørklæder på en dyrket marmorvaske, brug kun siliciumforseglingsmiddel.
 • Installering af en ny Glacier Bay forfængelighedssvamp fra The Home Depot er en fantastisk måde at spire op på dit badeværelse og forbedre din livsstil. Du kan vælge fra forfængelighed toppe med integrerede støbte dræn og forfængelighed toppe med under mount dræn, alt i en række farver og finish stilarter.

  Anden Artikel

  Sådan Tile Omkring Toliet
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Fordele og ulemper ved solpaneler
  Sådan justeres Starrett Micrometers
  Hvordan man laver et levende tag
  Sådan repareres egegulve
  Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
  Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
  Jensen Pejs Gel Brugsanvisning
  Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
  Kan jeg isolere kun et halvt hus?
  Sådan vurderer du sømløse tagrendere
  Standardrørstørrelser
  Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
  Coping Saw Safety Rules
  Hvordan redegør du for kabinetter?
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Sådan installeres et casement vindue
  Plast limetyper
  Ceiling Texture Ideas