Sådan installeres en Copper Backsplash

Sådan installeres en Copper Backsplash 

1.

Mål stedet, hvor kobberbaksplashen skal installeres, med målebåndet. Mål bredden og længden for at bestemme den samlede kvadratmængde.

2.

Sæt 1/4-tommers krydsfiner til måling af backsplash-området. Mærk forsiden og bagsiden af ​​krydsfiner, så der er ingen forvirring om, hvordan du installerer den. Skær de områder, hvor de elektriske kasser er placeret.

3.

Sæt kobberpladerne på gulvet med forsiden nedad. Sæt krydsfiner på spidsen og skitser krydsfiner på kobberpladerne. Dette sikrer, at kobberet passer præcist til krydsfinerens dimensioner.

4.

Brug et carborundum-skærehjul til at skære kobberarket. Dette savhjul skærer nemt kobber til størrelse og enhver åbning, du har brug for midt på arket. Brug handsker og sikkerhedsbriller ved skæring.

5.

Påfør byggemidlet på bagsiden af ​​1/4-tommers krydsfiner og væggen. Et populært mærke, der findes i mange lokale hardwareforretninger, er Liquid Nail. Sørg for at købe det rigtige klæbemiddel, der er beregnet til at holde træ til vægge lodret, da der findes mange forskellige klæbemidler. Hæng krydsfiner på væggen og læg pres på for at sikre, at krydsfiner får fuld kontakt med væggen.

6.

Vent, indtil klæbemidlet på krydsfiner og væg er tørt og sikkert før påføring af byggemateriale på bagsiden af ​​kobberet. Påfør nok klæbemiddel, så kobberet ikke vil boble, når det placeres på krydsfiner. Påfør klæbemidlet i pletter omkring kvartalet, og hvis du anvender flere plader, skal du sørge for, at ethvert mønster der er på arkene overlapper.

7.

Hammer i kobber negle hver 12 inches langs kanterne af kobberpladerne for at sikre kobberet til krydsfiner. Bør pilothuller om nødvendigt for at hjælpe med neglene.

8.

Klip trimstykker i størrelse og læg dem over kanterne af kobberbaksiden. Fastgør trimstykkerne med efterklæbende søm eller byggemateriale. Placer en perle af klar silikone i bunden af ​​kobberet, hvor den møder bordpladen, for at sikre en vandtæt forsegling.

Mange husejere vender sig til kobberbladspletter som alternativer til fliser på grund af den farve, variationer og enkelhed, de kan tilbyde. Installationen er et meget nemt gør-det-selv-projekt for et boligejer. Kobberstropper er lavet af tynde plader, der kan presses ind i ethvert mønster, skæres i enhver form og giver en patina, der kan tilføje farve til din køkkenindretning.

Anden Artikel

Installationsvejledning til underlag
Hvordan man designer en dørindgang
Sådan rengøres mold fra Green Pine
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Ideer til små badeværelser
Typer af hydraulisk væske til træplittere
DIY: Porch Ceiling
Typer af Drill Chucks
Sådan passer Bambus Gulvbelægning
Sammenligning af Solar Attic Fans
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Installationsvejledning til keramisk tegl
Arkitektonisk Shingle Information
Indbyggede pejs ideer
Liste over værktøjer til byggeri
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan Skæres et badeværelse Beton Gulv