Sådan installeres Engineered Hardwood Flooring Lim

Sådan installeres Engineered Hardwood Flooring Lim 

1.

Spred gulvklæbemiddel langs en kant af gulvet, der kommer omkring 2 meter fra væggen, med en hakket trowel. Start ikke ved væggen, der indeholder indgangen til rummet.

2.

Læg den første række af plader langs kanten af ​​gulvet med de rillede sider af pladerne står over for væggen. Stil shims (tyk side ned) mellem brædderne og væggen for at skabe et hul, der gør det muligt for gulvet at ekspandere med klimaændringer. Slut stykkerne til ende ved deres tunge- og rillefittings. Det endelige stykke passer til sidst på en gips så.

3.

Installer efterfølgende kurser sammen med den første, forbinder dem langs kanterne og skær dem i enderne efter behov. Skub tavlerne tæt sammen, mens du lægger dem, og sørg for, at enderne ikke stikker op mellem kurser. Fortsæt, indtil du nærmer den modsatte væg og løber tør for plads til arbejde.

4.

Lad gulvene indstilles til en dag, så du kan stå på de installerede plader. Installer de sidste kurser på samme måde som før. Længdesnit det sidste kursus på din bordsav, så det passer tæt på væggen, mens du forlader et hul på ca. 3/8 tommer.

5.

Lad de sidste kurser af gulve indstillet til en dag. Fjern shims. Monter gulvbeskyttelse for at dække hullerne ved væggene.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når der skæres.
 • Trægulve installeret over beton eller andre overflader, der ikke tager negle, skal limes fast. Almindelig trægulve er ikke lige og solid nok til denne metode, men konstrueret løvtræ er. Konstrueret hårdttræ er et trækompositmateriale (som spånplade), der er toppet med færdig hårdttræ, hvilket gør pladerne rettere og tyndere. Sørg for, at producenten angiver, at gulvene kan installeres med klæbemiddel.

  Anden Artikel

  Sådan appliceres Formica og Laminat
  Sådan Refinish en Beton Porch
  Sådan fjernes duer fra taget
  Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
  Sådan udskiftes Tongue u0026 Groove Porch Gulvbelægning
  DIY træ loft
  Sådan isoleres eksisterende slab
  Sådan Skraber Popcorn Off A Ceiling
  ADA Krav til skiltning
  Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
  Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
  Forreste trin Valg til en Ranch Home
  Marmor Gulvfarver
  Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft
  DIY Solar Panel Construction
  Loftet Gulv Ideer
  Udvendige Caulking Products
  Sådan justeres køkken hængsler
  Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
  Sådan hældes en betonplade til en stolpe