Sådan installeres Crown Molding Som en Pro

Sådan installeres Crown Molding Som en Pro 

1.

Flyt alle dine møbler i midten af ​​rummet og dække dem med beskyttelsesdækslerne.

2.

Find wall studs med stud finder. Klatre trinladderen. Brug en blyant til at markere placeringen af ​​stifterne øverst på væggen. De fleste wall studs er placeret 16 inches fra hinanden.

3.

Mål den første væg. Brug gipssaven til at skære et stykke kronformning til vægens bredde; Du må muligvis bruge mere end et stykke kronformning til at dække væggen.

4.

Klæd enden af ​​kronformen, hvor de møder i et hjørne. Sæt forstærkersaven i en 45 grader vinkel skåret og skære de tilstødende ender af kronestøbningen ved 45 grader. Drej kronens støbning op og ned og hold den mod sagens lodrette hegn. Dette vil gøre et hul sted bag støbeformen, som du har brug for at passe det tæt mod hjørnet af rummet. Den nederste kant af støbningen vil være den længste del; bunden af ​​kronestøbningen går ind i hjørnet, og den kortere top af støbeformen berører det tilstødende stykke på loftets overflade væk fra hjørnet. På denne måde møder slutterne.

Mål de resterende vægge og skær kroonstøbningen på samme måde, hvor hjørnet skærer i en 45 grader vinkel, hvor de møder .

6.

Placer det første stykke kronformning øverst på væggen og hammer 8d efterspåner i støbeformen, hvor vægtapperne er markeret. Hammer negle ind i støbningen, hvor en vægtavle er placeret Dette vil sandsynligvis være hver 16 tommer.

7.

Fortsæt med at installere kronformen på denne måde, indtil du er færdig med at gå rundt i rummet.

8.

Brug negleindstillingen til at synke neglens hoveder: Placér sømhalsens ende på neglens hoved og slå enden med en hammer. Neglen skal synke ind i kronen støbning.

9.

Dække sømhovedene med trækittet med kittens kniv. Sand træet kittet, når det tørrer. Du er så klar til at male eller plette på din støbning.

Tips og advarsler

 • Mal eller pletter din støbning inden du installerer den på væggen. Berør det op efter installationen.
 • Brug dit beskyttende øjenpleje, når du bruger strømforingssaven.
 • Montering af kroneformning er noget, de fleste mennesker med tømrerfærdigheder kan tackle. Kronstøbning er placeret øverst på en væg for at give et værelse et elegant og færdigt udseende. Støbegods kommer i mange designs og mønstre, så du kan blive kreativ og udstille din individuelle stil. For at bestemme, hvor meget støbning du har brug for til et værelse, skal du måle bredden af ​​hver væg derefter tilføj 10 procent til dette tal for din samlede. Du gør dette, hvis du gør nogle dårlige nedskæringer og har brug for en smule mere støbning for at gøre op for fejl. Med nogle få grundlæggende værktøjer kan du installere kronformning i et rum; Resultatet bliver et poleret og mere komplet look til dit værelse.

  Anden Artikel

  Wood Beam Ideer
  Sådan installeres en bruserhylde
  Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
  Sådan udskiftes grout
  Passiv solvarmeinformation
  Hvordan man laver gulvlaminatgulv
  Sådan installeres Engineered Gulvbelægning på Beton
  Sådan fjernes ark linoleum
  Hvordan man opbygger en soffit
  Hvordan man bygger grøn u0026 amp; Energieffektive hjem
  Hvordan man opbygger øvre kabinetter
  Sådan monteres kabinetter på en betonvæg
  Exterior Home Design Ideas
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Sådan installeres # 30 Tagdækningspapir
  DIY: Prefab Laminat Countertop
  Konstruktion Collaboration Tools
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Moderne Backsplash Ideer
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl