Sådan hænge en hylde på gipsvæggen

Sådan hænge en hylde på gipsvæggen 

1.

Kør stifinderen over væggen. Lav et blyantmærke på væggen overalt, lyset på din stud finder frem for at markere begyndelsen af ​​hver stud. Lav et andet mærke hver gang indikatorlampen slukker for at markere den modsatte ende af hver stolpe.

2.

Hold dit niveau vandret mod væggen. Flyt enderne af niveauet op og ned for at placere boblen i dit niveau mellem mærkerne på plastrøret. Tegn en blyantlinie over væggen for at markere toppen af ​​dine beslag.

3.

Placér en hyldebeslag lodret mod væggen. Læg konsollen mellem markerne, der angiver en stang. Hold dit niveau mod siden af ​​beslaget for at rette det op jævnt. Fastgør beslaget til væggen ved at køre en gipsskrue gennem beslaget og ind i væggen hver 8 inches langs beslagets længde. Fastgør en beslag til hver stolpe langs hyldernes længde.

4.

Skub en hyldehanger i samme niveau i hver beslag. Læg dit niveau på bøjlerne for at sikre en flad overflade. Placer en hylde på hvert sæt bøjler og tilføj dine ejendele.

Tips og advarsler

 • Hyldebeslag kan kun støtte så meget vægt; Se fabrikantens specifikationer for at finde grænsen. Overbelast ikke hylderne.
 • Gipsvæg bruges regelmæssigt i boliger og industrielle indretninger til at skabe vægge og lofter og dække rammerne for strukturen. Dette materiale er grundlæggende lavet af komprimeret støv dækket af papir. Gipsvæg vil give dig en flot, glat overflade, hvorpå du skal anvende maling eller tapet, men det er ikke meget stærkt. Hængende en hylde på gipsvæg betyder at finde studsrammen under overfladen af ​​væggen, så din hylde kan holde vægten af ​​det, du vil lægge på det.

  Anden Artikel

  Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
  Bygning en skorsten til en brændeovn
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Typer af mursten murværk
  Sådan installeres glidende bruser døre
  Idéer til en Screened-in Patio
  Udvendige Vinyl Siding Farver
  Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
  Sådan Hang en Prehung Interiør Dør
  Sådan vælges grout farve
  Sådan sættes stenfiner på en betonblok
  Sådan genoprettes gamle gulvbrædder
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Hvordan man designer vinduer og døre
  Hvordan man laver gulvlaminatgulv
  Sådan installeres husholdnings tæppe
  Sådan Hang Wall Liner
  Den bedste måde at fastgøre skumisolering på kældervægge
  Hvordan man opbygger en enkel pejs mantel
  Traditionel pejs surrounds