Sådan genoprettes gamle køkkenskabe

Sådan genoprettes gamle køkkenskabe 

1.

Fjern al hardware fra dørene ved hjælp af en skruetrækker. Tag hængslerne ud af dørene, og læg dørene omhyggeligt på en dugduge eller tarp. Placer hardware i en spand med varmt sæbevand. Sæt hardwaren i ca. en time og skrub den derefter med en blød børstehale. Skyl og tør grundigt.

2.

Skab skabet dørene. Fyld en spand med varmt sæbevand og skrubdør dørene med et klud eller opvaskemiddel. Brug vaskevaskevæskepap med blegemiddel til den bedste rengøringsevne. Skru af overskydende smørefedt og snavs med en blød børstehale. Tør kabinetdørene tørt med en ren, tør klud.

3.

Sandbeskadigede områder. Skub forsigtigt ridser på træet med fint sandpapir. Bør overskydende støv af med en tør klud. Gnid i træolie med citruselementer med en tør klud.

4.

Tør kabinets overflade af, mens dørene ikke er fastgjort. Brug varmt sæbevand som du gjorde med skabsdørene. Skrub med et opvaskemiddel eller lap. Tør grundigt for at forhindre striber. Fastgør hardware til dørene og fastgør dem sikkert. Hvis du skal male kabinetterne, skal du gå videre til næste trin.

5.

Mal kabinetterne om nødvendigt. Hvis dine kabinetter blev malet tidligere, skraber du af afskåret maling ved hjælp af en skraber. Følg producentens anvisninger og malet kabinetsdørene, inden du sætter hardware på igen. Lad malingen tørre grundigt og genmonter hardware ved hjælp af en boremaskine.

Tips og advarsler

 • Skabe med glasindsatser vaskes grundigt med varmt sæbevand og derefter igen med en glasoverfladerenser. Undgå at få træolie på glasindsatser.
 • Gendannelse af gamle køkkenskabe er et nemt gør-det-selv-arbejde. Over tid kan kabinetter blive snavset med fedt fra madlavning og snavs fra hænderne. Hvis skabene er træ eller laminat, kan en simpel vask muliggøre dem til deres oprindelige skønhed. Hvis kabinettet har været brugt i længere tid, er de sikkert slidt og skal genoprettes. Det er nemt at genoprette gamle kabinetter, hvis du bruger de rigtige værktøjer. Et stykke sandpapir og en flaske træolie vil ofte gøre tricket.

  Anden Artikel

  Tagbygningskomponenter
  Hvad er involveret i udskiftning af køkkenskabe?
  Gulvstøbning ideer
  Sådan bruges en Drill Vice Press
  Glidende glasdøre Vs. Franske døre
  DIY Ceiling Lighting
  Tagdækning Vejledning til helvedesild
  Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
  Granit Tile Installation på Brusevægge
  DIY rustfrit køkken tællere
  Sådan genoprettes en dekorativ pejs
  Typer af skruer og deres anvendelser
  Fjernelse af popcornlofter
  Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
  Badeværelsesventilatorer
  Hvordan man laver kælderhyller
  Sådan installeres Formica
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Oplysninger om lydisolering
  Sådan fjernes ark linoleum