Sådan fjerner du overflødig grout fra keramisk flise

Sådan fjerner du overflødig grout fra keramisk flise 

1.

Vip gummiindsprøjten i en 45 graders vinkel. Svejs flyden over gulvet i denne vinkel. Altid arbejde diagonalt på tværs af fliserne, når du fjerner overskydende fugemasse. Placer overskydende fugemasse tilbage i spanden af ​​blandet fugemasse.

2.

Vent til fugten hærdes i ca. 20 til 30 minutter. Dette gør det muligt for fugemidlet at hærde lidt, inden du tørrer det med fugemassens svamp.

3.

Fyld en spand med vand. Læg fugemassens svamp i vandet, og rør derefter svampen, indtil den er lidt fugtig. Du ønsker ikke at introducere en masse ekstra vand i fugen på dette stadium af hærdning, eller det kan svække det.

4.

Tør toppen af ​​fliserne med fugemassen svamp. Igen skal du være opmærksom på, at du ikke fjerner fugemidlet fra fliserne, da du fjerner det fra toppen af ​​fliserne. Skyl svampen ofte i vandspanden.

5.

Vent til fugten hærder helt, ca. 24 timer. Når fugen er hærdet, vil der stadig være en smule dråbe fra fugemassen på toppen af ​​fliserne. Brug en tør klud til at 'buff' toppen af ​​fliserne og fjern fugen.

Forstøbning af et keramisk fliseregulv er et rodet arbejde. Når du har helt fyldt fugemassefugerne, vil der være meget overskydende fuger på toppen af ​​fliserne. Rengøring af denne overskydende fuger tidligt i processen vil redde dig fra det tilbageslagende arbejde med rensning af tørret fuger.

Anden Artikel

Ideer til, hvordan man kan dekorere en garage til en legerum
Cool Closet Ideas
Sådan bruges Caulk I stedet for Grout
Installation af en Curbless Shower
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Sådan lægger du Laminatbænk
Wolmaniseret træbehandling
Tile Edging Ideer
Sådan genopvares badeværelse bænkplader
Teglrivningsværktøjer
Sådan installeres en marmor tæller i køkkenet
Sådan fjerner du teksturer fra malede vægge
Sådan installeres Låsning af trægulve
Sådan tegner du en garage
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
DIY Refinishing Træskabe
Kitchen Range Hood Ideas
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Typer af skærmdør hardware