Sådan fjerner du mal fra konkrete trin

Sådan fjerner du mal fra konkrete trin 

1.

Brug en højtryksrenser til at rengøre betonstrinene. Dette fjerner eventuel løs maling fra trinene og gør det lettere at strippe. Nogle af malingen løfter af fra vandet. Lad de konkrete trin tørre. Sørg for at bære beskyttelsesbriller eller ansigtsskærm. Intet job er en skade værd.

2.

Spred væskestrimlerne oven på et trin. Malingstrimler er i gelform og kan let spredes med en gammel pensel. Påfør strippen jævnt over området. Hvis du gør det, vil du bedre sørge for at male malingsløfterne fra betonoverfladen jævnt. Lad stripperen indstilles i flere minutter, før den testes.

3.

Skrab en del af trinnet med en stiv puddykniv. Vær opmærksom på, hvor meget maling er fjernet ved at anvende et fast, stabilt slagtilfælde. Hvis et flertal af malingen løftes let, har lakstrimmeren opsætningen længe nok. Hvis malingen ikke let kommer op, lad strippen sidde i flere minutter og tjek den igen.

4.

Fjern så meget maling fra toppen af ​​trinnet som muligt med puddy kniven. Efter fjernelse af al løs maling skal der påføres et andet lag af stripper for at fjerne resterende maling. Det er ikke ualmindeligt at bruge to eller tre anvendelser af malingstrimler for at fjerne al maling. Meget afhænger af maling og antallet af malingfrakker at tage af.

5.

Fjern malingen på samme måde fra resten af ​​betonstrinene. Det er bedst at fjerne et enkelt afsnit af trinene på én gang, i stedet for at belægge hele området med stripper på én gang. Stripper har tendens til at tørre efter en længere opsætningstid. Når det er tørret, kan det være lidt sværere at skrabe af.

6.

Brug trykbeholderen igen til at rengøre betonstrinene. Denne slutrengøring fjerner eventuelt resterende maling. Malingen bør komme meget lettere nu, da den har reageret med malingsstrimleren. Når trinene er tørret grundigt, er de klar til at blive malet, farvet, uanset hvad det er nødvendigt med forbedring af hjemmet.

Tips og advarsler

 • Beton er porøs og vil stadig være fugtig, når den først vises tør. Lad en masse tørretid gå mellem trin.
 • Brug kemiske beskyttelsesbriller og handsker, når du bruger en kemisk stripper.
 • Beskyt områder omkring trinnene med plastfolie for at forhindre stripper i at beskadige disse områder.
 • Malede beton dæk og trin er ikke så populære i dag som for nogle få år siden. Mange hjem bygget for nogle årtier siden har ofte malet betonoverflader. I dag er farvede og andre dekorative teknikker almindelige. At lave over malede trin betyder at fjerne malingen for at udstille den rene beton. Det er uden tvivl et udfordrende projekt, medmindre man bruger en effektiv metode. Mens mekanisk afstrygning af maling med skudblæsere eller slibemaskiner virker rimelig, vil disse metoder let skære ind i betonen selv.

  En anden mulighed at overveje, der virker bemærkelsesværdigt godt, er at bruge en flydende stripper til at fjerne malingen. Et par forskellige muligheder at vælge imellem her er kemiske strippere eller sojabaserede strippere. Kemiske strippere er giftige, og sikkerhedsforanstaltninger skal følges nøje, når de anvendes. Biobaserede sojaprodukter er ikke-toksiske, dyrere og lidt mindre effektive. Beslutningen om at bruge afhænger af budgettet og brugerens præference.

  Anden Artikel

  Grønne varme- og kølesystemer
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan tilslutter du PEX til kobber
  Når Tiling en mur, hvordan passer du den elektriske dækker?
  DIY hjørne bar kabinet
  Sådan bygger du en truss
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan installeres en Over the Counter Mikrobølgeovn
  Sådan Recounter Bordplader Med Formica
  Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
  Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
  Behandlede Træ og Skin Hives
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Typer af træbjælker
  Hvordan man laver PVC udendørs møbel
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan sætter du sidespor på dit hjem
  Gratis ideer til badeværelset
  Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
  Liste over værktøjer til byggeri