Sådan dækker garage vægge

Sådan dækker garage vægge 

1.

Køb 1/4-tommer tykt ydre krydsfiner. Luan krydsfiner er en mulighed og kan købes i de fleste hjem forbedring butikker. Mål indvendige vægge i din garage for at bestemme, hvor mange plader af krydsfiner, der er nødvendige. Husk at krydsfiner generelt kommer i 4x8 ark.

2.

Installer krydsfinerark. Brug efterbehandling negle til at sikre krydsfiner til væg studs. Brug en cirkelsag til eventuelle nødvendige udskæringer i træet. Opsæt en savhest og læg krydsfinerpladen ovenpå. Brug kridt til at tegne en linje, hvor krydsfiner skal skæres. Sæt et par sikkerhedsbriller på. Tænd så og skær efter dine målinger.

3.

Installer trim, hvis det ønskes. Brug små træstrimler, der bruges til skærm veranda trimning i mellemrum mellem krydsfiner ark. Vedhæft trim med efterbehandlingstænger.

4.

Mal veggerne med højglansmaling. Højglansmaling er den nemmeste at rengøre. Brug først en primer. Vælg en farvefarve, der er komplementær til dit hjem. Brug lyse farver til at lysne rummet og få det til at blive større. Påfør 2-3 lag maling oven på primeren ved hjælp af en rulle eller børste.

5.

Tilføj hylder. Sørg for, at din garage bliver holdt pæne og ryddelige ved at installere hyldeenheder. Hold dine ejendele på hylderne for at forhindre rod i din garage.

Tips og advarsler

 • Hvis udkast i garagen ville være for ubehageligt om vinteren eller med sommervarme, kan R19-isolering placeres mellem vægtapper, før krydsfinervægge sættes op.
 • Kontroller lokale brandkoder til brug af krydsfiner på enhver væg, der kræver en firewall-adskillelse med boligareal.
 • De fleste mennesker går aldrig rundt for at færdiggøre væggene inde i deres garage. Garage vægge er generelt efterladt afdækket og ren simpelthen fordi de ikke ses så ofte som det indre af et hjem. For de fleste boligejere er det svært at vide, hvad der er bedst for at dække væggene inde i en garage. Nogle vil installere gipsvægge, men gipsvæggen er meget let smækket og beskadiget på grund af arten af ​​garagebrug. Den bedste måde at dække garagevægge på er med en udvendig krydsfiner.

  Anden Artikel

  Hvordan installerer du en indvendig trædør?
  Anvendelse af PTFE-tape
  Teglrivningsværktøjer
  Sådan installeres en ny skorstensrør
  Sådan bruges en statisk momentmåler
  Definitionen af ​​PVC-rør
  Hus Design Krav
  Sådan installeres Stone Tile Backsplash
  Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats
  Hvordan man opbygger et komposterings toilet
  Sådan bor et hul i hærdet stål
  Sådan installeres Outdoor Patio Tile
  Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk
  Sådan laver du dine egne madopbevaringshylder
  Hvordan kan jeg skjule loftet ned ad trappen?
  Typer af maling blandere
  Sådan justeres kæden på en Sears Garage Door Opener
  Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
  Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
  Sådan Figure Square Feet