Sådan appliceres gulvnivelleringsforbindelse

Sådan appliceres gulvnivelleringsforbindelse 

1.

Fjern enhver baseboard eller trim rundt om kanterne på gulvet ved hjælp af en prybar. Placer spidsens spids under støbningen, hvor den er fastgjort til væggen med negle og løft grundpladen forsigtigt fra væggen. Sæt brædderne til side for senere udskiftning.

2.

< p> Sug bort snavs eller snavs på gulvet og luk gulvet med en renere, der er kompatibel med de nuværende gulvmaterialer.

3.

Pensel et lag af epoxyklæbemiddel over overfladen af gulvet for at tjene som bindemiddel mellem udjævningsforbindelsen og gulvet. Brug en pensel til at pusse det tynde lag af epoxy jævnt på gulvet. Vent på, at klæbemiddelet tørrer. Du vil have klæbemiddelet lige blevet mistet det bløde udseende mens du holder overfladen klæbrigheden før påføring af gulvbelægningsforbindelsen.

4.

Brug en borer udstyret med en blandekrogefastgørelse for at blande udjævningsforbindelsen i en spand ifølge producentens instruktioner. For at opnå det bedste resultat skal du bruge en selvnivellerende forbindelse, der spredes over overfladen og udjævner sig selv uden at det er nødvendigt med værktøjsbehandling.

5.

Spred gulvbelægningsforbindelsen over gulvets overflade. Når du hælder forbindelsen, skal du bruge en gylle til at sprede det jævnt. Hæld en 2-tommers tykkelse af forbindelsen. Lad sammensætningen indstilles i fire timer.

Hæld yderligere lag af sammensætning efter behov, 2 tommer ad gangen, indtil du opnår den ønskede tykkelse og venter fire timer mellem hver Ansøgning. Vent yderligere 48 timer efter hældning af det sidste lag for sammensætningen at helbrede, før du bruger gulvet.

Tips og advarsler

 • Blanding af gulvbelægningsforbindelsen med koldt vand udvider materialets arbejdstid, så du kan dække større gulve, før forbindelsen begynder at sætte.
 • Når du lægger en ny etage, skal du sørge for, at uanset materialerne bruges gulvet i et plan. Et skråt gulv eller et med dips og stiger i det er vanskeligt at dække med gulvmaterialer. Det kan også fungere som en truende fare, hvis niveauændringen er stor over en kort afstand. For små, trinvis ujævne overflader skal der anvendes en gulvbelægningsforbindelse. Denne forbindelse udfylder dips og dækker stigninger i gulvet såvel som påfyldning af lavt skrånende områder for at skabe en ny og plan gulvflade oven på den gamle.

  Anden Artikel

  Egenskaber af Cedar u0026 Pine Wood
  Sådan afslutter du Beadboard
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Sådan fjerner du maling fra træ uden kemikalier
  Sådan installeres Pergo Oak laminatgulve
  DIY Underlayment
  Sådan udskiftes hængsler på køkkenskabe
  Billige bordplader Ideer
  Mohawk Hardwood Flooring Installation
  Typer af udvendige mursten
  Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
  Checkliste for at opbygge dit eget hjem
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Hvordan man opbygger et ophængt loft
  Hvad er fordelene og ulemperne ved at bruge solenergi?
  Materialer til at opbygge en gårdhave
  Sådan afslutter du et vinyl gulv
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Travertin Badeværelse Idéer
  Sådan måles en borebit