Sådan afslutter du en beton kælder

Sådan afslutter du en beton kælder 

1.

Sug og støvsug området. Brug en stålbørste, hvis du har gammel maling på gulvet eller vægge for at fjerne så meget af den gamle maling som du kan. Støv støv, snavs og maling chips, der kan ende i det sidste malingsjob. Sørg for, at området er godt ventileret, enten med åbne vinduer eller højrevne fans.

2.

Rengør dine overflader. Bland trisodiumphosphatpulver (TSP) og vand i en spand i henhold til producentens anvisninger. TSP fjerner fedt og forhindrer pletter i at sive gennem dit færdige malingsjob. Brug TSP på alle overflader eller lige på gulvet. Brug en 3: 1 ( vand: blegemiddel) opløsning og en skrubbe børste for at fjerne mildepletter. Brug ikke TSP og blegemiddel sammen.

3.

Seal overfladerne. Sealer er en klar væske, som s let at arbejde med. Sæt væggene og gulvet på samme tid, begyndende med væggene. Brug en murværk af høj kvalitet og betonforsegler for at forhindre fugt i at beskadige dit malearbejde.

4.

Foretag dine vægge og gulv. Tint primer til din valgte maling farve eller anvende den hvid. De fleste murværk har en primer indbygget, men med længerevarende resultater er det en god idé at anvende et primercoat. Primer hjælper maling med at overholde beton og murværk, og det giver et godt underlag til din farve.

5. Påfør kvalitet latex eller murværk maling. Påfør mindst to tynde til mellemstore lag af maling, uanset om du maler vægge eller gulv. Et enkelt tykt lag maling kan tørre klæbrig eller ikke helbrede ordentligt, hvilket giver dig et blødt lag maling, som let kan beskadiges. Påfør en topcoat sealer på alle overflader, når maling er helt helbredt, hvis fugt eller meldug er et problem.

Du har mange muligheder, når det kommer til at færdiggøre din beton kælder. En af de nemmeste og mest omkostningseffektive løsninger er at påføre et nyt lag maling på gulv og vægge. Hvis din kælder har konkrete gulve og beton eller blokke blokke vægge, kan denne omdannelse udføres på få trin. Beton- og cinderblokken er forseglet og behandlet på samme måde, så du kan generelt bruge samme forsegler og primer til kældergulve og vægge.

Anden Artikel

Sådan skæres keramiske fliser med en vinkelslibning
Kranhåndtagstyper
Oplysninger om badekarregulering
Wood Backsplash Ideer
Sådan fjerner du en gammel linoleum gulv
DIY Door Trim
Home Design Alternativer til en Garage
Sådan installeres Spring Hængsler til Screen Døre
Sådan installeres en skibsvask i din granitbord
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
DIY Betonbeklædning
Exterior Home Design Ideas
Solarium Fordele
Sådan fjerner du grout fra brugt keramisk flise
Hvordan man designer et drømmehus til børn
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Hvordan man laver fliser omkring granit
Skære plexiglas med en bordsave
Sådan Refinish en jern badekar
Sådan fjerner du PVC lim fra dine hænder