Sådan Wire et hus til solenergi

Sådan Wire et hus til solenergi 

1.

Sørg for at du har monteret solpanelerne korrekt, og de er klar til ledningsføring nu. Hvis du har brug for hjælp til at fastsætte panelerne, skal du se artiklen i Ressourcer.

2.

Åbn hvert panel s krydsningsboks fra bagsiden. Husk at på dette tidspunkt alle solpaneler er installeret i serie. Ved åbningen af ​​krydsekasserne vil du opdage, at hvert solpanel består af en positiv og en negativ ledning.

3.

Tilslut den positive ledning af det første panel til den negative ledning af den anden. Tilslut også alle panelerne i serien. Endelig vil du blive tilbage med det sidste panel.

4.

Connect begge ledninger fra det sidste panel til en ladestyring. Formålet med laderen er at tillade en konstant strømspænding på tværs af hele dit el-el-system i dit hus.

5.

p> Udvid ledningerne fra opladeren til at forbinde til en power inverter. Effektomformeren bruges til at omdanne solvarmen til standard vekselstrøm, som dit hjem bruger.

6.

p> Sluk for dit hjems strømafbryder i hovedafbrydelsen er box.

7.

Afbryd afbryderens panel ved hjælp af en skruetrækker. Du vil finde masser af ledninger fra det elektriske system i dit hjem, der kommer ind i denne breaker box. Afbryd alle disse ledninger.

8.

Tilslut ledningerne fra strømforsyningen (solpanel ledninger) til ledningerne i denne el-boks. Til dette formål skal du bare bruge en trådstrimmel til at strippe enderne af sorte og hvide ledninger i el-boksen og tilslut dem med omformerkablet.

9.

Tilslut bryderens kredsløb s ledninger lige som det var tilsluttet før. Også tænd for hovedafbryderen. Dit hjems elforsyning vil nu blive understøttet af de solpaneler, du installerede.

Tips og advarsler < / h4>

 • Hvis du finder et skridt, der er svært, forvirrende, eller du ikke er sikker på hvad du skal gøre næste, skal du ikke fortsætte. Ring til en professionel elektriker for at tage sig af alting.
 • Installation af solpaneler er ret simpelt, og de fleste mennesker er i stand til at gøre det uden for meget besvær. Tilslutning af panelerne til dit hjem er imidlertid den vanskelige del. For at tage sig af ledningsdelen skal du have de færdigheder og erfaringer, der skal fungere på dette område.

  Anden Artikel

  Typer af roterende trefasetransformere
  Hvad er et California Split-Level Home?
  DIY dørknap
  Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Kælderen Remodel Checklist
  Formålet med et Silt Fence
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
  Sådan installeres en ny skorstensrør
  Sådan fjerner du en badehåndtag
  Sådan installeres en Over the Counter Mikrobølgeovn
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan repareres køkkenflise
  Sådan vurderer du prisen for New Vinyl Siding
  Ideer til, hvordan man kan dekorere en garage til en legerum
  Sådan udskiftes Tongue u0026 Groove Porch Gulvbelægning
  Skærekronformstøbningsvinkler
  Tilslutning af to støbekroner
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue