Sådan Remodel Exterior af et hus

Sådan Remodel Exterior af et hus 

1.

Rengør ydersiden af ​​huset. Brug en strømsprøjter til at vaske sidesporet eller murstenen. Siding eller mursten skal være snavset og snavset. Det er også vigtigt at rengøre ristene i dit hjem med en stige og slange. Brug handsker til omhyggeligt at fjerne bladene fra renden og vask derefter renden og nedspidsene med en haveslange.

2.

Mal det ydre af dit hjem. Brug oliebaseret maling og en malingssprøjte til at male muren eller mursten på siden af ​​dit hjem. Gentagelse af dit hjem i en frisk ny farve vil hurtigt ændre det ydre udseende af dit hjem. Maler også trimearbejdet på ydersiden af ​​hjemmet.

3.

Læg hoveddøren med en pensel og maling af ydersiden. Fjern døren fra dørkarmen og fjern eventuelt hardware fra døren med en skruetrækker. Sæt let døren med fint sandpapir. Når døren er slibet, skal du prale den med oliebaseret primer og derefter male den med maling af ydersiden.

4. Brug en lille skovl til at plante træer og blomster i din gård eller i plantager. Tilføjelse af landskabspleje på forsiden af ​​dit hjem vil lyse udvendigt af dit hjem.

Mange boliger har brug for en udvendig remodel, men det er ikke så udfordrende at give et nyt udseende. Rengøring og maling af sidespor eller mursten i dit hjem er en måde at ændre udseendet af dit eget yderside. Derudover tilføjer landskabspleje som træer og blomster, at dit hjem ser skarpt ud og passet.

Anden Artikel

Sådan testes en vægkontakt
Travertin Vs. Kalksten flise
Sådan monteres en Spice Rack på en væg
Sådan installeres terrassedørskærme
Dørinstallationsinstruktioner
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
Sådan farve og farve Cedar Siding
Sådan installeres en vask i en kælder
Hvordan er lavt skum lavet?
Billig Køkken Remodeling Idéer
Gør-det-selv kabinet Refacing ved hjælp af støbning
Typer af Wall Studs
Tile Tub Surround Ideer
Sådan installeres selvklæbende flise
Indrammet Vs. Frameløse Bruser Døre
Fælles problemer med gas pejse
DIY Wall Niche
Hvordan man opbygger et hus i Queensland
Sådan laver du en traditionel mudderhytte
Wood Backsplash Ideer