Sådan Refinish en beton kælder gulv

Sådan Refinish en beton kælder gulv 

1.

Fjern eventuelt eksisterende maling. Hvis din beton kælder er blevet malet, skal du bruge en skraber og stålbørste til at fjerne enhver løs eller afskåret maling. Sug og støvsug kældergulvet for at fjerne eventuelle malchetter og støv.

2.

Vask overfladen med trinatriumphosphat og en skrubbe. Bland TSP pulveret i en spand med vand. TSP er en kraftig rengøringsmiddel, der fjerner fedt og olieflader fra beton. Enhver olie eller fedt, der ikke fjernes, vil gennemsøge dit malearbejde, så det er bedst at vaske hele gulvfladen. Lad gulvet tørre.

3.

Reparér eventuelle revner med betonfiller. Brug om nødvendigt en mejsel til at rense revets kanter og skabe en glat finish. Støv støv og snavs ud af revnen før påfyldning for at sikre en solid binding. Lad fyldstoffet tørre helt.

4.

Påfør sealer. Brug en murværk eller betonforsegler for at forhindre fugtudslip. Fugt fra betonen vil sive op gennem overfladen og forårsage, at malingen flager og spåner over tid, så anvend en god kvalitet forsegler. Lad det tørre.

5.

Start betonen. Specialmurerværk maling har en primer kombineret med maling, men hvis din kælder får meget trafik, er det en god idé at prale separat. Primer øger holdbarheden til dit malingjob og giver en god base for din endelige farve. din primer tonede for ekstra dybde af farve.

Maler kælderen gulvet, når primeren er tør. Du kan tilføje gulvtekstur til din maling for at give det et let greb 'og hjælpe med at forhindre falder. To tynde lag af maling vil klæbe bedre end et tykt lag, så tag dig tid til at bygge tynde lag af maling.

7.

Tilføj en topcoat sealer hvis du ønsker det. Hvis du gennemfører disse trin korrekt, behøver du ikke en topcoat sealer. Men hvis din kælder får en masse brug, vil du måske tilføje et sidste lag forsegler, når malingen er grundigt tørret.

Uanset om dit hjem er nybygget eller flere årtier gammel, kan du raffinere din beton kælder gulv med et frisk lag maling. Alt du behøver for at fuldføre jobbet er et par grundlæggende værktøjer og et lille præp-arbejde. Sørg for at give tilstrækkelig tid til, at forsegleren og primeren tørrer før maling. Hvis vejret er koldt eller fugtigt, kan tørretiden øges. Brug lidt ekstra tid på forberedelsen for at opnå et langvarigt resultat.

Anden Artikel

Sådan bruges flise udenfor
Nem måde at løfte krydsfiner til anden etage
Sådan figur Square Yards
Trim Installation Tips
Travertin Badeværelse Idéer
DIY Countertop Kontakt Cement
Hvordan man sammenligner stiger
Sådan installeres Snaplock Laminatgulve
Typer HardiePlank Siding
Sådan Fix 18V Ryobi Batterier
Sådan genoprettes gamle køkkenskabe
Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner
Valg til et veranda loft
Træbearbejdende håndværktøj
Sådan fjerner du baggrundsindlæg fra et vægkort
Sådan installeres badeværelse fliser på væggen med lim
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
DIY glasfiberbruser
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Sådan hæver du dit huss værdi