Sådan Mud u0026 Tape Gipsvæg Loft

Sådan Mud u0026 Tape Gipsvæg Loft 

1.

Læg plader af plastikdråbe på gulvet for at samle slibestøvet. Dette reducerer oprydningstiden og beskytter gulvbelægningen.

2.

Påfør et lag af spackle på hvert skruehul med et 4-tommers spackleblad.

3

Start i et hjørne, hvor loftet møder væggen og anbring et 1/8-tommers tykt lag af fælles sammensætning, der er tre inches bredt til midten af ​​sømmen med et 4-tommers spackleblad.

4.

Centrér slutningen af ​​gipsvæggen over sømmen i hjørnet, hvor loftet møder væggen. Tillad en tomme at hænge ned på væggen.

5.

Tryk et 4-tommers spackleblad på båndet, hvor loftet mødes med væggen. Hold kniven i en 45 grader vinkel og langsomt tegne den over gipsetapebåndet, mens du holder båndet i en vinkel mellem loftet og spacklebladet. Tryk båndet i den fælles forbindelse, mens du holder båndet lige, centreret over sømmen og spacklebladet i en vinkel.

6. Påfør et tyndt lag med blandet stof over alle sømme, startende fra den første søm, der blev tapet.

7.

Gentag trin 3 til trin 6 for hver søm på loftet.

8. < / p>

Påfør et 1/8-tommers lag af fugemasse i hvert hjørne, hvor loftet møder væggen med et hjørneblad. Udvid den blandede forbindelse to inches fra hjørnet på hver side.

9.

Skub midten af ​​drywallbåndet, og tryk på enden af ​​drywallbåndet i et starthjørne. Hold hjørnet bladet i en lille vinkel, og tryk den foldede drywall tape i hjørnet, justere krøllet med midten af ​​hjørnet. Tryk let på bladet for at fjerne bobler, og hold gipsbåndet lige og centreret i hjørnet. Lad tørre i 24 timer.

Sæt den fælles forbindelse over alle sømme, hjørner og skruehuller med 80-grit sandpapir.

11.

Påfør et overtræk af fælles sammensætning på hvert skruehul og søm, og udvid den blandede sammensætning forbi kanterne af den første applikation. Brug et 4-tommers spackleblad til skruehullerne, et 10-tommers spackleblad til sømme og et hjørneblad, hvor loftet møder væggen. Lad tørre i 24 timer.

Sæt den fælles forbindelse over alle sømme, hjørner og skruehuller med 80-grit sandpapir.

13.

Påfør et slutligt tyndt lag med blandet sammensætning på hvert skruehul og søm, der strækker sammen forbindelsen forbi kanterne af den anden applikation og slibning. Brug et 4-tommers spackleblad til skruehullerne, et 10-tommers spackleblad til sømme og et hjørneblad, hvor loftet møder væggen. Lad tørre i 24 timer.

Sæt det sidste lag med blandet sammensætning over alle sømme, hjørner og skruehuller med 120 grit sandpapir.

Tips og advarsler

 • Påfør et gipsforseglingsmiddel, inden primeren forsegler gipsvæggen og forbindelsen for at reducere absorptionen af ​​primeren til en ensartet malingsoverflade.
 • Bred , glatte sømme er mindre synlige efter maling.
 • Rør forbindelsen med spacklebladet for at trykke luftbobler ud.
 • Sand hvert lag, indtil der ikke længere er en linje, hvor leddet sammensatte ender over gipsvæggen. Overgangen mellem fællesforbindelsen og gipsvæggen skal have et glat, fjeret, blended udseende.
 • Brug en støvmaske for at forhindre indånding af støvet fra slibemiddelforbindelsen.
 • Brug en tørmop efterfulgt af vand og en mop eller klude i stedet for et vakuum for at fjerne blandet støv. Støvet kan tilstoppe vakuummotoren og forårsage overophedning og udbrænding.
 • Anvendelse af mudder og tape til et gipsloft er en vanskelig og tidskrævende opgave. Men hvis det sker korrekt, varer resultaterne lang tid. Lofter er helt synlige, så det er ikke muligt at gemme fejl med møbler eller væggehæng. Tag din tid under slibning, så den færdige overflade er ekstremt glat, og loftet vil se godt ud, når du maler.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Roll Roofing på en sidevæg
  Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Sådan Stain Beton Mursten
  Genbrugspapirer mod granit
  DIY Tile Bath
  Tips om fliserne
  Sådan laver du keramisk flise på et boblebad
  Sådan skiftes pejs i en brændeovn
  Installation af radiant gulvvarmeplade på pladen
  Marble Backsplash Ideer
  Sådan fliser du rundt om en badekarkant
  Sådan appliceres flise
  Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?
  Sådan Soundproof et værelse billigt
  Hjemmelavet Plexiglass Backsplash
  Forskel mellem isolationsrulle og batt
  Sådan udskiftes en betonbruser
  Kan keramisk flise blive farvet?
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub