Sådan Lim Tryk Behandlet Træ

Sådan Lim Tryk Behandlet Træ 

1.

Sæt overfladerne af det trykbehandlede træ, der limes sammen. Brug et groft gryn til den indledende slibning, og skift derefter til et fint grus for at jævne træets overflade. Kun sand nok af træet til at fjerne en del af det behandlede yderlag, der kan reagere negativt med limen.

2.

Påfør mineralske spiritus i træet for at fjerne savsmuld oprettet ved slibningen. Tør det slibede område af med en klud, og påfør derefter mineralske spiritus igen for at sikre en ren overflade. Vent 10 til 20 minutter eller indtil mineralske spiritus er fordampet helt.

3. Brug en sprøjteflaske til at påføre en lys vanddamp til overfladerne, der limes sammen. Mens træet stadig er fugtigt, skal du anvende den vandreaktive lim i henhold til emballagevejledning.

4.

Tryk på overfladerne sammen med en klemme eller et andet spændebånd for at holde dem under Limsæt, hvis det er nødvendigt. Lad limen tørre i henhold til pakningsanvisningerne, inden du fjerner stød.

Tips og advarsler

 • Undgå at bruge aluminiumspik eller lim indeholdende phenol eller resorcinol, som disse kan reagere med de kemikalier, der anvendes i noget trykbehandlet træ. Denne reaktion kan medføre, at limene nedbrydes og aluminiumet oxideres.
 • Trykbehandlet træ er blevet behandlet med konserveringsmidler for at gøre det resistent mod insekter, svampe og forfald. Mens denne behandling kan øge tømmerets levetid i årtier, bekymrer nogle om, at bindende materialer som lim måske ikke klæber godt til det trykbehandlede træ. Brug af lim med trykbehandlet tømmer er ikke svært og kræver ikke meget i vejen for specielle teknikker. Overfladen skal simpelthen være ordentligt forberedt og rengjort før limen påføres.

  Anden Artikel

  Exterior Home Renovation Ideas
  Sådan installeres indbygget lys nedenunder
  Dør Trim Options
  Pantry Cabinet Ideas
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan sættes et hul i betonblok
  Vægfliser Værktøjer
  Sådan måles udendørs døre
  Sådan passer trægulve
  Oplysninger om badekarregulering
  Sådan repareres en hængslet brusedør
  Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
  Typer af hulvægsisolering
  Sådan lægger du en Stanley tapemåling
  Sådan monteres Solid Oak Flooring
  Sådan passer Cedar Shingles
  Sådan installeres kuglelejer skuffer
  Hvordan man opbygger en enkel pejs mantel
  Sådan installeres Columbia Engineered Hardwood Flooring
  Sådan tegner du en Mosaic Backsplash