Sådan Crimp Pex Tubing

Sådan Crimp Pex Tubing 

1.

Hold enden af ​​PEX-slangen i den ene hånd tæt på det sted, hvor du vil tilslutte det til et andet rør. Placer et rørfræseværktøj, der ligner en stor unbradsnøgle, rundt om røret og klem håndtagene sammen for at gøre et rent kantet snit.

2.

Skub kobberet krympe ring, forsynet med krympeværktøjet, over PEX-rørets yderkant. Tryk kun på den, indtil bundlipen er flush med rørets ende. Krympeværktøjer leveres med flere ringe, så prøv flere, indtil du finder den der er den rigtige størrelse for det rør du bruger.

3.

Sæt kobberbeslaget i enden af PEX-slangerne, indtil den flade læbe af beslaget rammer rørets ende og stopper den.

4.

Placer krympeværktøjet rundt om den ydre kobberring og klem ned håndtagene, indtil de er helt lukket. Åbn håndtagene og fjern krympeværktøjet. Dette presser eller presser ned den ydre kobberring, der sikrer det til slangen.

Tips og advarsler

 • De fleste PEX slanger, kobberringe, fittings og krympning Værktøjer er tilgængelige i hjemmet forbedring butikker og værktøj forsyning butikker.
 • PEX rør er lavet af polyethylen og bruges til at lave vandforbindelser i bygninger. Det giver flere fordele i forhold til traditionelle metalrør, idet det primære er, at det er fleksibelt. Denne fleksibilitet gør det meget lettere og hurtigere at arbejde med. Der er seks forskellige måder at forbinde et PEX-rør til et andet PEX-rør eller andet rør på. En af disse forbindelsesmetoder kaldes krympning og gøres ved hjælp af et specialkrydsningsværktøj.

  Anden Artikel

  Sådan måles en rang af brænde
  Granit bordplade muligheder
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan vurderer du prisen for New Vinyl Siding
  Typer Garage Gulve
  Drop Ceiling Typer
  Sådan bruges en skrue pistol
  Sådan bruges en våd fliserekniv
  Garage Ceiling Options
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Hvordan man laver massivt egegulv
  Sådan Remodel Bath Tile
  Små Badeværelse Layout Idéer
  Installation af lap sidespor
  Hvad er lamineret tømmer?
  Tørre vægslibeværktøj
  Tagbygningskomponenter
  Sådan fjerner Hardwood T støbning
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Sådan installeres Press u0026 Stick Tile