Oplysninger om byggetilladelser til oplagringsskur

Oplysninger om byggetilladelser til oplagringsskur 

Lokale byggekoder

De fleste byer, byer og amter har deres egne byggekoder, der indeholder den nationalt anerkendte International Building Code (IBC) sammen med begrænsede lokale ændringer, der er mere restriktive end IBC. En vigtig bestemmelse (afsnit 105.2) i IBC udelukker en-etages frigjorte tilbehørskonstruktioner, der anvendes som værktøj og opbevaringsskur ikke mere end 120 kvadratmeter i areal fra et tilladelseskrav. Dog kan lokale ændringer gøre denne sektion mere restriktiv. Lokale koder kan for eksempel kræve en tilladelse til alle lagringsskure på mere end 60 kvadratfod eller til et opbevaringsskur af enhver størrelse. Kontakt den lokale bygningsafdeling for at finde ud af kravet om tilladelse til lagringsskure i dit område. Uanset tilladelseskrav skal alt byggeri opfylde kravene i den lokale byggekode, og separate elektriske og / eller VVS-tilladelser er normalt nødvendige, hvis du skal ledge skuret eller medtage VVS-linjer.

Zoneringskoder

Zoning koder regulerer kvantitative og æstetiske egenskaber, samt anvendelser af bygninger og strukturer. Ofte gennemgår zoneinddeling eller planlægning personale byggetilladelsesapplikationer ud over anmeldelser fra bygningsafdelingen. Som med byggekoder, hvad enten der kræves byggetilladelse, skal skuret overholde den lokale zoneinddelingskode. En zoneeringskode kan begrænse størrelsen, æstetiske karakteren og placeringen af ​​skuret i gården. Zoningskoder kan også begrænse VVS-inventar for at sikre, at skuret ikke let kan omdannes til en ulovlig levende enhed. For eksempel behøver du muligvis ikke en byggetilladelse til dit 100 kvadratmeter skur, men zoneinddelingskoden må muligvis ikke tillade skur over 80 kvadratmeter inden for 10 fod af bagvæggen på dit hus.

Planer

Jurisdiktion og den lokale bygningsrepræsentant, ikke IBC, beslutter, om der kræves planer med en byggetilladelsesansøgning. Generelt vil de fleste jurisdiktioner med omfattende zoneinddelingskoder kræve både en tilladelse og planer for skur, fordi planerne vil vise zoneoverensstemmelseskode. Selvom der ikke er tilladelse eller planer er påkrævet, skal du tegne en skaleret planlægning af det foreslåede skur for at vise bygnings- og planlægningsafdelingen, så de kan afgøre, om dit forslag overholder begge koder.

Tilladt omkostninger

Selv om IBC indeholder Et afsnit om tilladelsesgebyrer, de fleste jurisdiktioner vedtager lokale gebyrændringer. I nogle jurisdiktioner og for nogle former for byggeri er gebyrer baseret på en formel knyttet til anlægsomkostninger; i andre er der faste gebyrer baseret på byggetype.

Inspektioner

Det arbejde, der er godkendt af en byggetilladelse, skal inspiceres. Hver lokalitet har sin egen inspektionsproces; det kan medføre mere end en inspektion. I alle jurisdiktioner skal hjemmeejere sikre, at der foretages inspektioner. Hvis du ikke planlægger en inspektion eller opbevaringsskibet fejler inspektionen, kan tilladelsen udløbe og ikke længere være gyldig. I sådanne tilfælde kan jurisdiktionen nævne dig (boligejer) for at arbejde uden tilladelse, som om du aldrig havde ansøgt om tilladelse. Begge situationer kan resultere i gebyrer og i begrænsede tilfælde retssager og / eller en ordre om at fjerne strukturen. Så snart du har fået byggetilladelsen (er), skal strukturen kontrolleres og godkendes af bygningsinspektøren. Den sidste ting du vil finde ud af, efter at du har brugt de sidste fire weekender med at bygge et opbevaringshus i din baggård, er at du skal tage den ned, fordi du ikke fik en tilladelse. En byggetilladelse er et lovligt dokument, der giver dig mulighed for gør byggearbejde. Gør din lektier tilladelse på forhånd. Det sparer tid og penge.

Anden Artikel

Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Sådan repareres beton, der er regnet på
Hjemmelavet Post Hole Digger
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan passer trægulve
Clay u0026 Tile Shingles
Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement
Kul Vs. Trævarme
Hvordan man opbygger stenvægge
Sådan Wire et brusebad lys
Installationsværktøjer til omløbsrør
Glasfiberisoleringsfakta
Fakta om lav flow brusehoveder
Sådan fjerner du asbestark
Pneumatisk indramning og tagdækning
Solenergi u0026 Arkitektur
Små Køkken Layout Idéer
Sådan vedhæftes et gadebillet til en post
Anvendes til en Die Grinder
Badeværelse Forbedring Idéer