Modular Home Foundation Options

Modular Home Foundation Options  Overvejelser for at vælge et modulbaseret hjemmestof omfatter landets tilstand, byggetid og pris. Disse muligheder spænder fra de mest økonomiske og hurtigste fundamenttyper til dem, der tilbyder ekstra boligareal eller lagerplads og er de dyreste. Klimaet i det område, hvor du bor, kan også komme i spil, når du vælger et modulbaseret hjemmebase.

Pier og jordankerstøtte

Den mest populære metode til forankring af et modulært hjem til jorden er molen og jorden ankerstøttesystem. Dette hurtigt installerede modulbaserede hjemmebase kan tilpasses til næsten enhver region. Piers er installeret under hovedbjælkerne og parringslinjen på modulhuset. Beton og stål er de mest populære broer, der anvendes til denne type modulære hjemmebase. Pierne er fastgjort til jorden for at sikre, at det modulære hjem er forankret ordentligt.

Crawl Space

Et modul i hjemmet er et alternativ til ejere, der ønsker udseendet af en blokvæg, men har ikke råd til en fuld kælder eller hvor jordforhold ikke tillader en. En blokvæg giver udseende af en fuld kælder. En footer er udgravet, så en mur er bygget af betonblokke, hældt beton eller endda behandlet tømmer. Gulvbjælkerne er fastgjort til krybningsvæggen for at sikre den. Piers bruges til at understøtte andre nøglepunkter som beskrevet af den modulære hjemmeproducent.

Kælder

Kældermodulet hjemmefunding er den dyreste; Det tilføjer dog yderligere levende og lagerplads. Basement fundamenter kan ikke bruges i oversvømmelsesområder eller områder med et højt vandbord. Som med andre modulære indretninger til hjemmet, er der brug for indvendige understøtninger til parret i hjemmet. Modulære boliger på kælderfundamentet sættes på plads ved hjælp af kraner eller rullesystemer.

Slab Foundation

En slabfundament giver strukturel støtte til det modulære hjem. Hjemmet er forhøjet fra pladen, ligesom grøntrummets fundament; Der er dog en solid betonplade nedenunder. Pladen bliver den basisstruktur, som bryggerne er forankret på. Alternativet til modulopbygning af skovmoduler er ofte mere omkostningseffektiv end at grave huller til bryggerne. Denne grundindstilling er muligvis ikke tilgængelig på alle områder, fordi pladen kan skifte, når jorden fryser og tøder.

Anden Artikel

Kobber Split Bolt Specifikationer
Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
Instruktioner til installation af Shingle Roofing
DIY Hjørnehylder
Sådan udskiftes gulvbjælker
Sådan installeres Sky Lights
Sådan installeres et toilet på en cementplade
DIY Tæppe Tile
Sådan installeres en vinstativ
Hvordan man laver gummifliser
Sådan laver du linoleum
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Mest populære Granit Countertop Farver
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Sådan fjerner du keramisk flise fra bruseren
Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
Sådan vælges grout farve
Sådan udskiftes en chuck i en håndboremaskine
Styles of Wainscoting