Marmor Gulve Ideer

Marmor Gulve Ideer  Marmor er en af ​​de hurtigst voksende industrier til gulvmaterialer i dag. Inden for de sidste fem år har en 2.000 procent stigning i brug af boligejere gjort marmor et af de mest anvendte gulvmaterialer. Marmor fås i en lang række farver, finish og stilarter, hvilket gør skabelsen af ​​et gulv til din smag simpelt og nemt.

Poleret og Elegant

Mens et poleret marmorgulv ikke er et nyt koncept, Antallet af størrelser og farver på marmor på markedet i dag gør det mere interessant og dekorativt end nogensinde før. Lav en kant af en mørkere marmorfarve omkring kanten af ​​rummet og læg den lettere sten på diagonalen i indretningen. Vælg en mørkere sten, der opfanger en vene fra lyseren, såsom dybgrå Bardiligo parret med hvid og grå Bianco Carrara. Cream Luna er parfarvet par med hvid Callacatta med sine guld- og flødefarve.

Geometriske æsker

Strapping, lægningen af ​​en farve af flise omkring en anden farve i form af en æske, er en måde at få dybde og interesse fra et marmorgulv. Vælg to eller tre farver af marmor. En farve skal være i en 12 tommer eller 18 tommer firkant, mens de andre farver skal være 6 x 12 tommer eller 6 x 18 tommer i størrelse. Omgive hver firkantet flise med rektangulære fliser på alle sider. På hjørnerne skal du bruge en tredje farve eller skære en af ​​de rektangulære fliser ned til en 6-tommers firkant for at passe.

Rustik design

For at skabe et europæisk, gammelt eller rustikt design skal du vælge tumbler marmorfliser i en multi-pieced mønster. Se efter fliser med slidt ansigt og kant i en blanding af størrelser. Et mønster kan omfatte fliser i 8 tommer, 8 ved 16 tommer, 16 tommer og 16 tommer 24 tommer sammenblandet i et gentagende design. Tumbled marmor fliser har et varmt og blødt udseende perfekt til levende eller familierum. Vælg en marmor i blød farve, som Jerusalem Gold til subtil varme.

Moderne Design

Storformat marmorfliser på 18 tommer med en hakket, flad finish er perfekt til moderne hjem. Honede fliser har en sløv glans og en firkantet kant, hvilket gør dem mindre formelle end polerede sten, med en skarp kant, der ikke ses i tumblede fliser. De store format sten vil reducere fugemadder, visuelt åbne rummet. Brug en farve af marmor til et subtilt udseende, eller skær i en sekundær farve på hjørnerne til et dekorativt udseende.

Anden Artikel

Air Slibeværktøjer
Hvad er en OSB?
Sådan laver du linoleum
Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise
Tile Underlayment Options
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan repareres et murstenhus
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan fjerner du en glasfiber badekar
Mortar Mixer Hjælp
Sådan påføres Stucco til en væg
Indvendige hus maleri omkostninger
Bulldog Front End Loader Information
DIY Epoxy Paint
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
DIY Ceiling Lighting
Sådan stopper du luften under en dør
Sådan skæres kurver i flise
Værktøjerne til en arbejdstabel
Hvordan male et bonusrum