Loftspanel ideer

Loftspanel ideer  Loftfliser kan gøre en god tilføjelse til dit hjem, især hvis loftet er højt, eller loftet er farvet, eller du ønsker at tilføje nogle stil til det indre af hjemmet. Loftsplader kan bruges sammen med faldet lofter eller kan klæbes direkte til loftet. Der er mere end et loftpanel, ideer, som du kan vælge at installere i dit eget hjem.

Tinpladepaneler

Tinpladepaneler var populære i 1800'erne som en mere overkommelig måde at skabe lignende design på gipslofter . Du kan købe genoprettede tinpladepaneler fra bygningsoverskudsbutikker eller reproduktionstyndepanelplader fra byggeforsyningsbutikker. Tinloft tilføjer stil til ethvert værelse.

Styrofoampladepaneler

Styrofoampladepaneler er en anden måde at tilføje stil og interesse til dit loft til en brøkdel af omkostningerne ved at installere et nyt loft. Ligesom faux tin loftpaneler, kan disse formes til at ligne materialer som gips. Disse loftpaneler kan overholdes direkte til det eksisterende loft. Disse kan være tilgængelige på bygningens forsyningsforretninger eller på nettet.

Aftagede loftspaneler

Aftagede loftspaneler bruges sammen med en faldt loftsramme. Disse lofter kan være nyttige, når man ombygger en kælder eller sænker rummets lofter, når de er høje.

Anden Artikel

Sådan måles en borebit
Hvad er betydningen af ​​fotometri?
Sådan samles dine egne skabe
Dæk Remodeling Idéer
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan identificeres asbest i loftsfliser
DIY Garage Workbench
Gamle Typer Asbest Siding
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
Front entry dør stilarter
Sådan repareres egegulve
Gulv afløbstyper
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Wire Cutters u0026 Sikkerhed
Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring
Typer af husbeklædning
Hvad er passiv solkraft?
Sådan installeres en skorstensflue til en brændeovn
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvordan man laver klik og lås trægulve