Lægematerialer, der anvendes til lydisolering

Lægematerialer, der anvendes til lydisolering  Lyddæmpning er det mere præcise udtryk for lydisolering af et rum. Hængende tæpper på væggen, ægkasser eller skumpolstring er ikke i orden. Der er teknikker og materialer, der samarbejder, omdirigerer og absorberer lydbølger, der forårsager vibrationer, der passerer gennem vægge og forårsager al den forstyrrelse. Hvis du vil effektivt dæmpe et bestemt rum, skal du overveje hvert enkelt element - hvad enten det drejer sig om døre, vinduer, vægge eller loft - og match det rette materiale til jobbet.

Døre og vinduer

En tykk, tung dør er bedst til lyddæmpning, men alt går ikke tabt, hvis døren ikke er en solid blok af eg. Sørg for, at døren passer godt med vejrforseglinger, der passer rundt om dørrammen, en billig lyddæmper, der kan spare penge på din opvarmning og køling bill.

Den samme ide gælder for vinduer. Dobbeltruder - der er to separate lag i ruden og den mest almindelige måde at isolere glas på - kan være en dyr løsning, hvis det betyder at skifte alle vinduerne. Vinduet stik er et tykt materiale monteret på din rude, der isolerer mod støj. Lyddæmpningsgardiner er også tilgængelige.

Vægge og gulv

Et materiale kaldet Mass Loaded Vinyl (MLV) folie har fremragende lyddæmpende egenskaber, selv om det er tykt og tungt: et pund per kvadratfod. Dette kan ligge direkte på gulvet eller kan installeres under gulvtæppet. Til vægge er strimler af MLV-plader tilgængelige med klæbende underlag og kan tage et lag vinyl eller latexmaling, hvis indretningen ikke passer til din stil.

Loft

Korrekt lydisolering af et loft udgør en række problemer, som er bedst overladt til en professionel. For at være effektiv kræver det at installere et falsk loft, lydisolerede fliser og et isoleringsrum. Et værelse over loftet er et andet spørgsmål. At lægge MLV-folie på gulvet ovenpå er et langt lettere alternativ. En anden billigere men mindre effektiv mulighed er at suspendere lydabsorberende materiale fra loftet. Dette materiale er akustisk skum, der er fladt på den ene side og formet som et ægkasse på den anden. Selvom denne teknik er designet til at reducere efterklang fra en hård reflekterende overflade, kan det ikke gøre det meget godt i dræbende lyd.

Anden Artikel

Sådan udskiftes hængsler på køkkenskabe
Kælder Toilet Valg
Sådan udskiftes Tongue u0026 Groove Porch Gulvbelægning
Vinterisoleringstips til ældre boliger
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Offentlige tilskud til solinstallationer
Sådan monteres en Spice Rack på en væg
Hvad er involveret i udskiftning af køkkenskabe?
Kælderbelysning Tips
Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
Sådan laver du en keramisk brusekabine
Hvordan man opbygger et to-tier skab
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Sådan installeres Vinyl Siding ved en vinkel til taget
Sådan fjerner VCT fra keramiske fliser
Hvordan man designer en bar tæller
Sådan installeres en Over the Counter Mikrobølgeovn
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Genbrugspapirer mod granit
Sådan Bestiller Vinyl Siding