Instruktioner vedrørende keramisk tegl applikation

Instruktioner vedrørende keramisk tegl applikation 

Tile Layout

1.

Brug et målebånd til at bestemme midtpunktet for det område, der skal flises i begge retninger. Eksempel: Midtlinjene fra top til bund og side til side for en vægoverflade eller midterlinierne for bredden og længden af ​​et gulvareal. Brug en kalklinje til at markere disse midterlinjer til ydersiden af ​​det område, der skal flisebelagt.

2.

Indsæt en række fliser på gulvet langs den ene kridtlinje markeret i trin 1 adskiller fliserne fra hinanden med fliseafstandsstykker mellem hvert stykke flise. Begynd rækken med den første flise adskilt bredden af ​​en fugemasse, eller en fliseafstandstykkelse fra væggen. Læg fliserne til den sidste hele flise inden den vinkelrette midterlinie markeret i trin 1.

3.

Mål den resterende vandrette afstand mellem forkanten af ​​den sidste flise ud i trin 2 og krydse vinkelret midtlinie.

4.

Opdel målingen bestemt i trin 3 i halvdelen. Dette vil være klippebredden af ​​den sidste række kantkant på hver side af væggen eller gulvet og etablerer den lodrette midterlinieforskydning for at centrere det samlede felt af flise.

5.

Sæt midtpunktets vinkelret midterlinie af målingen i trin 4 og kridt en linje ved denne måling.

6.

Gentag trin 2 til 5 for den vinkelrette midterlinie , skal du udforme de adskilte fliser for at fastslå den anden midterlinjens korrekte forskydning.

7.

Brug en våd svamp til at tørre kalklinierne markeret i trin 1. Disse indledende linjer vil ikke blive brugt i fliserne.

Fliseinstallation

1.

Kontroller, at de markerede linjer er vinkelret på hinanden ved hjælp af en indramning firkant.Det er altid en god idé at tjekke layout linjerne før begyndelsen af ​​den faktiske fliser installation.

2.

Bland tinset mørtel i henhold til producentens instruktioner. Hvis der anvendes et akrylklæbemiddel, rør klæbemidlet for at sikre en jævn konsistens.

3.

Begynd ved skæringspunktet for de offset kalkede layoutlinjer og spred et lag af tinsætmørtel eller akrylklæbemiddel langs layoutlinjen. Pas på at ikke dække linjen med klæbemidlet eller mørtel. Brug en hakket trowel og dække et område på cirka fire til fem fliser lange og lidt bredere end en enkelt flisebredde.

4.

Sæt et flise i klæbespredningen i trin 2, med de tilstødende kanter justeret med skæringen mellem de to kalkede layoutlinjer. Tryk forsigtigt lige ned på flisen for at rette det og binde det til klæbemidlet nedenunder.

5.

Fortsæt med at lægge fliser langs layoutlinjen for at færdiggøre den første række fliser. Brug to fliseafstandsstykker mellem hvert flise, mellem hjørnerne, for at holde flisens afstand ensartet. Tryk forsigtigt ned på hver flise, som den er placeret for at binde den til klæbemidlet og niveau den med den tilstødende flise. Som regel spredes kun tilstrækkelig klæbemiddel på overfladen til fem til otte fliser ad gangen for at forhindre tinset eller klæbemidlet i at udvikle en film fra tørring, før fliserne påføres.

6.

Gentag trin 3 til 5 for at udfylde de resterende rækker af fliser over hele området, og hold begyndelsen af ​​fliserne i hver række i overensstemmelse med den retningslinje, der er markeret i trin 5 i afsnit 1. Brug fliserne mellem alle fliserne, når de er placeret til Vedligeholdelse af en konsistent fugemasse mellem alle fliserne.

Brug en flisesav eller fliseskærer til at skære fliserne som nødvendigt for at færdiggøre fliserne på kanterne, hvor fyldte fliser Måske passer ikke. Når alle fliserne er indstillet, lad det være mindst 48 timer for klæbemiddel eller tyndehærd at helbrede.

8.

Fjern afstandsstykkerne fra fliserne efter hærdning og brug en blød børste til at rense eventuelle løse affald fra leddene.

9.

Bland fliserens cement i henhold til producentens instruktioner og udfyld fugesamlingen. Spred fugemidlet diagonalt på tværs af leddene, indtil de er tæt pakket sammen med fugemasse-blandingen. Brug en fugtig svamp til at jævne fugemidlet med fladen af ​​fliserne.

Lad fliserne fugte sig for at helbrede i mindst 48 timer. Forstøvning kan efterlade tørt blus på fliseoverfladen, og det kan tørres af med en ren, blød klud.

11.

Påfør et lag forsegler til fugemassen til områder, der udsættes for fugt.

Keramiske fliser tilbyder en af ​​de mest holdbare, attraktive og alsidige overflader til et hjem. Fås i tusindvis af stilarter, former og størrelser, der er uendelige muligheder for ethvert design eller indretning. Metoden til udlægning og påføring af keramiske gulvfliser på gulve eller vægge følger den samme procedure, hvilket sikrer en præcis og symmetrisk fliseinstallation.

Anden Artikel

Formålet med House Wrap
Typer af bordsave
Armstrong Gulve Installationsværktøjer
Spisestue loftsideer
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Mdf farer
Hvordan man opbygger melaminhylder
Tromme Sander Instruktioner
Sådan Remodel et luksuriøst køkken
Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Cathedral Ceiling Lighting Valg
Sådan identificeres asbest i loftsfliser
Vandtæt Gulvmuligheder
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Anvendes til Ladder Jacks
PEX Piping Tools
Den bedste måde at fastgøre skumisolering på kældervægge
Hvordan man designer vinduer og døre
Attic Shelving Ideas
Sådan Grout Bademuren