Indstillinger for badekar og brusebad

Indstillinger for badekar og brusebad  I dag er boligejerne ivrige efter at vælge et badekar og brusebad, der ikke kun tjener formålet som barriere for at holde vand og damp fra at komme ud af badekarret og brusebadet, men også til badeværelset. , let vedligeholdelse og omkostninger er andre faktorer ved valg af badekar og brusebad.

Indrammet glasbadekar og brusebad

Folk vælger indrammet glasbadekar og brusekabiner for deres holdbarhed og designets sikkerhed. Rammen beskytter glasset inde i karbadets og bruserens vægge, hvilket reducerer risikoen for knusning eller brud. Glaset i denne type kabinet er billigere og tykt nok til at blive indkapslet i metalrammerne. Glasets størrelse kan også variere afhængigt af badeværelsesstørrelsen, hvilket gør det muligt for boligejere at ændre kabinettet til en bestemt højde. Indrammet glasbad og brusekabiner har haft det samme væsentlige design i mange år, hvilket gør dem til et klassisk men ikke trendigt valg. Kabinetter er også kendt for at tiltrække snavs og sæber, som kræver konstant rengøring. På grund af disse ulemper foretrækker nogle boligejere den rammeløse glasbeholder og brusekabine.

Rammeløse glasbeholdere og brusekabiner

Rammeløse glasbeholdere og brusekabiner bliver mere populære, da boligejere ser designpotentialet for denne type kabinet . Rammeløse glasskabe ser mere elegant og blankt ud og kan føje et strejf af klassen til ethvert badeværelse. Denne type kabinet anvender glas, der er stærkt, slidstærkt og tykkere sammenlignet med det glas, der anvendes i det indrammede glasskabe. Rammeløse glasskabe kræver også minimal metal for at understøtte glas og paneler på plads, så flere designelementer kan indarbejdes. Rammeløse glasskabe kræver minimal rengøring, da glasset er let at rengøre og vedligeholde; det tiltrækker mindre sæbe og snavs. På grund af typen af ​​glas og de indviklede design af disse indkapslinger koster rammeløs glasbeholder og brusekabiner mere oprindelig sammenlignet med den indrammede version. Men i det lange løb er de gode investeringer, da de kan vare længere end de indrammede glasskabe.

Custom Tub and Shower Enclosure

Mange badekar- og brusekabineproducenter tilbyder også tilpassede kabinetter til boligejere, der foretrækker at vælge deres eget design og typen af ​​materialer til deres karbad og brusekabiner. Folk kan vælge kabinetter med eller uden ramme eller halvramme. Producenter af badekar og brusebad giver også folk mulighed for at vælge adskillige muligheder og kombinationer for deres kabinetter, så de passer perfekt til deres badeværelses design, herunder tekstureret eller indgraveret glas.

Anden Artikel

Tin Køkken Backsplash Ideer
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Sådan installeres en Schlage Dørknap
Sådan skæres huller til forsænket lys
Installationsvejledning til loftet Ladder
Fælles træskruer
Ceiling Material Ideas
Typer af dækgulve
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene
Flise pejs surround ideer
Sådan Tape u0026 Float
Sådan Wire et brusebad lys
Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv
Bygning en skorsten til en brændeovn
Fakta om isolering
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Sådan installeres latte Susans
Idéer til Refinishing Tile Floors
Mest populære Granit Countertop Farver