Ideer til Attic Konverteringer

Ideer til Attic Konverteringer  Nogle gange er det billigere at tilføje eller konvertere dele af dit hus end det er at købe et nyt hus. Din loft kan låne sig til en omdannelse til brugbar plads, men der er nogle begrænsninger, der skal overvejes, før du løfter en hammer. loftet skal opfylde kravet til bygningskode på 7 1/2 meter højt, taget skal være indrammet med bjælker i stedet for tremmer og selve bygningen skal inspiceres for at afgøre, om lejens vægge og fundament kan klare den ekstra vægt. hus opfylder disse krav, kan loftet konvertering begynde.

Soveværelse

En kandidat til loftet konvertering er et soveværelse. Soveværelset kunne enten være et gæsteværelse eller et barn. Men hvis huset er lille, skal du kunne dreje loftet i et soveværelse eller en master suite, komplet med et badeværelse.

Legetøj

Loftet kan stille stille - eller i det mindste stille til resten af ​​huset --- legerum til børn. Da legepladsen ville være på loftet og adskilt fra resten af ​​huset e, at holde det rent ville ikke være så meget af et problem.

Kontor

Loftet kan nemt omdannes til et kontor, hvilket ville være velkommen til alle, der arbejder hjemmefra. Ved at have kontoret væk fra resten af ​​huset, kan det være en måde at holde arbejdet adskilt fra hverdagen. Den bedste del: Pendlen er ikke lang.

Arbejdsområde

Hvis du maler, designer tøj eller gør andet håndværk, har du plads, hvor du kan sprede dine forsyninger, helt velkommen. Du ville have plads til at organisere dine forsyninger, og du kunne indarbejde et stort arbejdsbord eller tabeller, som du kunne gøre dit arbejde på.

Anden Artikel

Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
At lave flisehjørne ud af en bullnoseflise
Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring
Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
Lydisoleringstips
Sådan laver du en Adobe Hut
Sådan installeres bambus trægulve
Corn Pellets Vs. Træ
Log Home Building Bøger
Sådan bruges en våd tegelsave
Sådan installeres cementplader
Forskel mellem isolationsrulle og batt
Sådan ændres bladet på en mitsave
Installation af tæppe på beton
Ideer til køkkenfliser Design
Sådan Bend et Baseboard
Sådan Lim Tile
Badeværelse remodel designe ideer
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?