Idéer til de forreste trin i et hus

Idéer til de forreste trin i et hus  Mere end bare en sti til indersiden er de første trin i dit hus det første indtryk, dine besøgende modtager, når de besøger dit hjem. De er en fantastisk måde at gøre en fed påklaring eller sætte tonen til resten af ​​dit hjem. Det er en god ide at holde din forreste trinindretning i overensstemmelse med dit eget udvendige designskema ved at stole på de samme farver eller lignende arkitektoniske detaljer.

Flise og gulvbelægninger

For at forbedre ' dit hjem, overvej at tilføje et interessant gulvdesign til dine forreste trin. Ofte er disse trin plader af grå beton, som ikke tilføjer meget æstetisk appel til ydersiden af ​​dit hus. Flise kan tilføje elegance og charme til dine trin, samtidig med at du forbedrer designskemaet i hjemmet. Prøv at male mønstre i en mosaik eller endda stave ud adressen på de forreste trin. Hvis flise ikke er din stil, prøv at farve din front Du kan også overveje at bruge træ, sten eller stucco til at føje interesse til dine forreste trin.

Potplanter

Hvis en større renovering til dine trin ikke er en mulighed, kan simple dekorative tilbehør tilføje interesse og skønhed til dine forreste trin Hvis du har en grøn tommelfinger, vil velplejede potteplanter se charmerende ud på de trin, der fører til dit hjem. Overvej at vælge planter som passer til indretningen af ​​dit hjem. For eksempel, hvis dit hjem er fransk landetema Vælg planter, der er lavet af terrakotta med jerndetaljering. Vælg blomster eller prydplanter, der er velegnede til beholdere. Overvej sollys og vand, som planterne skal bruge, før du vælger for at sikre, at den passer til lokationen og din tidsplan .

Maling og dekorationer

En anden billig måde at tilføje skønhed til dine forreste trin er at male. Vælg en maling, der er designet til udvendige gulve eller dæk. Forbered din overflade, før du male ved tryk på området for at fjerne snavs eller farvefarvning. Lad dit område tørre helt, inden du bruger dine trin. Hvis du har rækværk på dine forreste trin, er dette en nem måde at tilføje farve og interesse, især i løbet af ferien. For eksempel kan du i juletiden arrangere en krans rundt om længden af ​​dit rækværk.

Anden Artikel

Hvordan arbejder solpaneler om natten?
Hvordan man passer et vinyl gulv
Clay u0026 Tile Shingles
Leed Certification Protocol
Keramisk flise mod Vinyl Gulvbelægning
Granitværktøj
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Sådan graver du op i en betonetage
Hvordan man bygger en mur med 2-for-4-studs
Mobile Home Deck Ideas
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
Sådan måles for en tæppepude
Typer af træ tagstænger
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Kitchen Island Table Ideas
Køkkenudvidelsesideer
Sådan Slibes Beton Bordplader
Granit Tile Installation på Brusevægge
Sådan tilslutter du et solpanel
Sådan tegner du en Splashback