Hvordan man vælger badeværelse gulvfliser

Hvordan man vælger badeværelse gulvfliser 

1.

Gennemse boligforbedrende magasiner eller hjemmesider og indsamle billeder af badeværelsesgulve, du kan lide. Samling af prøver hjælper dig med at bestemme, hvilken type gulvflise du skal købe, og give dig et referencepunkt for fliser.

2.

Indstil et budget og vælg et badeværelsefliser på dit budget. Der er flere typer badeværelse gulvfliser at vælge imellem herunder stenfliser (granit, sandsten, marmor, kalksten og skifer), keramiske fliser, stenbrud, fliser, porcelæn fliser, mosaik fliser og vinyl fliser. Stenfliser er meget holdbare og visuelt tiltalende, men det er også den dyreste gulvflise og bliver glatte når de er våde. Naturligt tekstureret stenfliser som skifer eller sandblæste keramiske fliser er ikke så glatte. Keramiske gulvfliser er en fantastisk mulighed for badeværelsesgulve fordi de er billige, ekstremt slidstærke, nemme at installere og vandafvisende. Keramiske klinkegulve kommer i design, der ligner sten, men til en meget billigere pris. Klipper er holdbare, men er i begrænsede farver. Gulvfliser af glas er smukke, holdbare og vandtæt, men også glat når det er vådt. Porcelæn er lidt dyrere end keramisk flise og er meget slidstærk og pletbestandig. Mosaikfliser kommer i plader, så installationen er meget hurtigere end at installere en flise ad gangen. er billige, praktiske, holdbare og nemme at installere, men de er mere tilbøjelige til at bære bakterier og skrælle op efter flere års slitage. Ifølge BobVila.com er vinyl t iles 'holder ikke så længe som vinylplader, og hullerne mellem dem kan være svære at forsegle.'

3.

Bestem størrelsen, tekstur, mønster , form, design og farve på gulvfliser du vil installere. Store gulvfliser er lettere at rengøre, gør badeværelserne ser større ud og er bedst til mønstre, der gentager. Små gulvfliser er sværere at rengøre, fordi der er mere fuger rundt om hver flise, men de er lettere at gå på, fordi fugemasse giver mere trækkraft under fødderne. Tekstureret badeværelse fliser giver også god trækkraft, når det er vådt. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, skal du vælge gulvfliser, som de fleste boligkøbere finder forfriskende. De fleste boligejere og boligkøbere foretrækker gulvfliser med neutrale farver som mandel, fløde, taupe, elfenben og grå. Undgå at installere mørkeflisegulve, da mørkere farver har tendens til at få badeværelserne til at føle sig mindre.

4. Tag billeder af badeværelset, du planlægger at flise. Hvis du ikke kan bestemme, hvilken type badeværelse gulv at købe, skal du dele fotografierne og magasinprøverne med flisebutikspersonale. De kan hjælpe dig med at vælge flisegulve, der passer til dit budget. Tileforretninger tilbyder ofte rabatfliser, så spørg også om at se det valgte valg.

Tips og advarsler

 • Brug vandfast fugemasse når du installerer badefliser
 • Monter et gulvvarmesystem under fliserne til opvarmning af koldt porcelæn, sten eller keramiske fliser.
 • Hvis du vil have fliserne til at vare i lang tid, Vælg en holdbar og tidløs flise som sten. Hvis du ikke er ligeglad med hvor længe det varer og / eller planlægger at sælge hjemmet, kan vinylflise være den bedste løsning.
 • Miljøvenlige fliser lavet af genbrugsmaterialer er normalt tilgængelige på lokal eller online flise butikker.
 • Gulvfliser installation er et kedeligt job, så overvej at ansætte et fliser installatør for at installere fliser til dig.
 • Fordi badeværelse gulvfliser er næsten permanente, når det er installeret, er det vigtigt at vælge lyse og tiltalende gulvfliser til dit badeværelse. Badeværelsefliser fås i mange størrelser, former, teksturer, farver og design, så det kan føle sig overvældende, når du vælger en bestemt flise. Før du vælger badeværelsesfliser, skal du vægt på vigtigheden af ​​den visuelle æstetik, funktionalitet og omkostninger. Vælg et badeværelsefliseregulv, der ikke kun er visuelt tiltalende, holdbart og behageligt at gå og stå på, men også et, du kan har råd til.

  Anden Artikel

  Typisk murværk murstenfiner konstruktion
  Badeværelset Redecorating Tips
  Sådan Lim Tile
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan installeres en Formica Køkkenbord
  Sådan Stick Fliser til Træ
  Hvordan man laver konstruerede trægulve
  Patio Building Tips: Pavers
  Loftet Isolationsforskrifter
  Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
  Sådan behandles Bare Wood
  Billigste måde at ombygge et køkken
  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  Sådan fjerner du beskadiget tapet
  Sådan Lim Tryk Behandlet Træ
  Idéer til ombygning af små køkkener
  Pex Piping Vs. Kobber
  Sådan Caulk en bruser Pan
  Sådan Gel Stain en glasfiber dør
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas